Ha te is odáig vagy a nyarakért, a Baba Nyári élmények termékcsaládunk neked szól! A Baba Nyári élmények dinnyés, kókuszos és bodzás tusfürdői frissítő illatukkal a felejthetetlen családi vakációk legkedvesebb pillanatait idézik fel.

 

8720181075094 BABA almafroccs nyari tusfurdo 400ml.png

Egy mosoly, egy kis vidámság, egy puszi, kis huncutság, egy frissítő csobbanás... ez a nyár! Ugorj fejest a nyárba a Baba Almafröccs tusfürdővel és hagyd, hogy frissítő alma és gránátalma illatával elhozza neked a nyári kalandok élményét a fürdőszobádba!

BŐVEBBEN
Baba website balatoni

A Baba Balatoni nyár dinnyés tusfürdő frissítően üde görögdinnyeillata bárhol, bármikor elhozza a balatoni nyaralások felhőtlen hangulatát. 

BŐVEBBEN
Baba website karibi

A Baba Karibi álom kókuszos tusfürdő és habfürdő kényeztető illatával a fürdőszobában is megmártózhatsz a karibi hullámok lágy ritmusában, és a bőrödön érezheted a távolból egzotikus dallamokat magával sodró, üde szellő finom játékát. 

BŐVEBBEN
Baba website tunderkert

A Baba Tündérkert bodzás tusfürdő zamatos, csillagvirágot is rejtő, csodás illata egy olyan kertet elevenít fel, ahol egész évben nyílnak a nyári virágok, és a tündérek sem alszanak téli álmot. 

BŐVEBBEN

 

Ma melyik Baba nyári élményhez lenne leginkább kedved?