Baba férfi tusfürdő hidratáló összetevővel 400 ml

Baba férfi tusfürdő hidratáló összetevővel 2in1 400 ml- 400 ml.

A krémes és gyengéd illatú Baba 2 in 1 férfi sampon és tusfürdő hidratáló összetevővel, segít gondoskodni bőrödről egy hosszú, ramazurival telt nap végén. Hiszen a gyengédség is lehet férfias!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• bőrbarát pH
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• krémes
• gyengéd illat

Legyél igazi férfi és gyengéd apuka egyszerre! Egy hosszú, ramazurival telt nap végén szánj magadra pár nyugodt percet és add meg bőrödnek a neki járó törődést. A krémes és gyengéd illatú Baba 2 in 1 férfi sampon és tusfürdő hidratáló összetevővel, segít gondoskodni bőrödről és igazi feltöltődést nyújthat számodra. Hiszen ne feledd, a gyengédség is lehet férfias!

A Baba férfi tusfürdők formuláit kifejezetten a férfiak igényeire szabottan alakították ki, mert az apukáknak is jár egy kis feltöltődés! Legyen szó egy forró nyári napon egy hűsítő zuhanyról, vagy egy hideg téli estén egy kád forró vízről, a Baba férfi tusfürdők ideális választásnak bizonyulnak, és napi szinten is használhatóak. A 2 az 1-ben tulajdonságuknak köszönhetően nemcsak tisztálkodásra, de hajmosásra is alkalmasak, ezáltal is megkönnyítve a szorgos mindennapokat. Egyszerűen önts egy keveset a tenyeredbe a flakonból, kellően habosítsd fel, majd élvezd a frissítő illatot és kényeztető érzést, mielőtt leöblítenéd! Jó kezdet minden reggelre, és befejezés minden estére. Ráadásul használható fürdésre és kézmosásra is.

Úgy érzed, hogy megpihennél pár pillanatra, kieresztenéd a gőzt egy hosszú és eseménydús nap után? Egy nyugtató zuhany mindig jó választás, hisz remek alkalom arra, hogy ellazulj egy kicsit. A Baba 2 in 1 férfi sampon és tusfürdő hidratáló összetevővel gyengéd illatával segít feltöltődni, bőrbarát, krémes formulája pedig lágy gondoskodás bőrödnek. Újult erővel a ramazuri is folytatódhat!

Cédrusillatjegy: A cédrust ősidők óta életfaként tisztelik, fő jellemzője a rendkívüli ellenállósság és a hosszú élettartam. Tartósságát és különlegessét leginkább az örökkévalósággal szokták azonosítani. Kellemes és finom aromával rendelkezik, illata benned is az erőteljesség érzését keltheti!

Pézsmaillatjegy: A pézsma számos parfüm egyik fontos alkotóeleme. Hozzáadásával növeli, kiegyensúlyozza és rögzíti más illatanyagok erejét, valamint megtartja a bőrön a parfümök illatát. A pézsma mámorítóan finom aromájú, sajátos, könnyű és tiszta illattal rendelkezik.

Felhasználói vélemények