Baba 2in1 tusürdő és Sampon gyerekeknek gyümölcsillattal 250 ml

Baba 2in1 gyerektusfürdő és sampon 250 ml- 400ml.

A ramazuri a fürdőkádban kezdődik csak el igazán! Csobbanj bele a játékba és lubickolj a jókedvben! Éljen a ramazuri!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• gyengéd a szemhez
• gyümölcsös illat

A ramazuri a fürdőkádban kezdődik csak el igazán! Csobbanj bele a játékba és lubickolj a jókedvben! Nevessetek akkorákat, hogy az egész környék tudja, nálatok mikor jön el az esti fürdés ideje. Éljen a ramazuri! Kerüljön elő aznap gumikacsa vagy kishajó, a hangzavar és a fröccskölés biztos része az esti fürdésnek, ahogy a Baba gyümölcsillatú gyerek tusfürdő és sampon is az lehet, hiszen kifejezetten a gyerekek érzékeny bőrére és hajára kifejlesztett kímélő formulájának köszönhetően mindennapi használatra alkalmas. Tetőtől talpig finoman tisztít, és gyengéd a szemhez. Jöhet a tisztálkodás és a hajmosás, mikor már minden vizes!

A Baba gyümölcsillatú gyerek tusfürdő és sampon kíméletes összetételének köszönhetően a tisztálkodás és a hajmosás is része lehet a ramazurinak. Mikor már minden vizes, akkor jöhet a gyerek Baba termék, hiszen nedves bőrön és hajon kell alkalmazni, legyen szó tusfürdőként vagy samponként való felhasználásról. Habosítsuk fel annyira, hogy habszakállat vagy koronát is lehessen belőle formálni, majd pedig jöhet újra a fröccskölés, miután már bő vízzel leöblítettük!

Az igazi ramazuri központja a fürdőszoba. Vajon ma este kincset kereső kalóz kapitány vagy delfinekkel lubickoló sellő lesz a gyerkőc? Válaszd a Baba gyerek tusfürdő és sampont, ha azt szeretnéd, hogy jól teljen az esti fürdés a gyerkőc számára! Finom gyümölcsös illatának és kímélő formulájának köszönhetően minden gyerek igazi kedvencévé, és a fürdésidő elengedhetetlen részévé válhat. Éljen a ramazuri!

Panthenol: A panthenol a B5-vitamin provitaminja. A bőrápolásban vízmegkötő, bőrpuhító és bőrnyugtató összetevőként ismert. A hajápolásban a panthenol arról ismert, hogy egyenletessebbé teszi a szálakat, könnyebben fésülhető és fényesebb lesz a haj, illetve arról, hogy erősebbé, és rugalmasabbá is teszi a szálakat.

E-vitamin (Tocopheryl Acetate): A vitaminok fontosak kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Jótékony tulajdonsággal rendelkeznek és fontosak a szervezetünk egészséges működéséhez. A szépségápolásban is kedvelt összetevők, például az E-vitamin többek közt természetes bőrkondicionáló hatásáról ismert. Ezenfelül antioxidáns hatásáról is ismert, védi a sejteket a külső hatásoktól, mint például az UV-sugárzás.

Gyümölcs illat: Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack... A gyümölcsökről számtalan édes élmény jut eszünkbe – piték és torták, fagylalt- és gyümölcskelyhek, cseresznye-fülbevalók és alma zsonglőrködés. Jellegzetes illatukat megérezve szinte érezzük a zamatukat, ráadásul megelevenedhet előttünk egy igazi családi ramazuri képe, gyümölcstorta sütésről vagy közös gyümölcsszedésről.

Felhasználói vélemények