Baba kókusz és csillaggyümölcs illatú krémhabfürdő 750 ml

Baba krémhabfürdő kókusz és csillaggyümölcs 750 ml- 750 ml.

Psszt! Hallod? Szól a karibi tamtam a fürdőszobából! Ugorj fejest a csillaggyümölcs- és kókuszillatú Baba Karibi álom habfürdő világába!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 94% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• jól habzik
• édes illat

Psszt! Hallod? Szól a karibi tamtam a fürdőszobából! Add át magad a karibi hullámok ritmusának és a lágy, egzotikus illatokat hozó szellő dallamának, és ugorj fejest a csillaggyümölcs- és kókuszillatú Baba Karibi álom krémhabfürdő világába! Gyengéd formulája természetes eredetű összetevőket tartalmaz, és egzotikus illatával messzi tájakra repít. Használatával szappanbuborék-pálmák és hab-fűszoknyák várnak az egész családra.

Engedjetek egy kád meleg vizet, öntsetek bele egy kicsit a krémhabfürdőből, és miután az felhabzott, pakoljátok tele a kádat gumikacsákkal. Máris indulhat a ramazuri! Nem számít, hogy a gyerekek éppen hableányosat vagy kalózosat játszanak, a Baba krémhabfürdők feldobják ezeket a pillanatokat! A móka végezetével, vízzel mossátok le egyszerűen. Ráadásul, mivel a szappanbuborékokból sosem elég, a krémhabfürdő kézmosásra és zuhanyzásra is használható, és mindennapos használatra is alkalmas.

Régen volt az utolsó közös családi kiruccanás? Az álomnyaralásra gondolva kókuszpálmákról, lédús egzotikus gyümölcsökről és távolban ugráló delfinekről álmodozol? Ha szeretnéd az otthonodban is megtapasztalni a trópusok egzotikus illatvarázsát, és megidézni a karibi hullámok morajló hangját, akkor válaszd a csillaggyümölcs- és kókuszillatú Baba Karibi álom krémhabfürdőt! Kicsik és nagyok is élvezni fogják a trópusi kalandokat a fürdőszobában!

Csillaggyümölcs illat: A csillaggyümölcs csillag alakú keresztmetszetéről vált igazán ismertté, és látványos kinézete miatt a zamatos gyümölcs gyakori díszítőeleme gyümölcssalátáknak és koktéloknak. Különleges hangulatot ad az illata, hiszen egészen a trópusokig repít. Könnyen képzeli magát tőle az ember egy nyugágyra a tengerparton színes italokat kortyolgatva, míg a gyerekek homokvárat építenek.

Kókusz illat: A tengerpartot ábrázoló gyerekrajzokon általában megjelenik egy-egy kókuszpálma, hiszen az egyik legismertebb trópusi növény. Ki nem álmodozik arról, hogy egy pálmafának dőlve az óceán morajlását hallgatva olvasson egy jó könyvet, vagy bámulja a hullámokat, miközben kókuszdióhéjból kortyolgat egy hűsítő italt? Ez az igazi kikapcsolódás, nemde?

Tej (Sine Adipe Lac): A tejet régóta használják az öregedés hatásainak csökkentésére és a bőr friss és szép megjelenésének megőrzésére. Az egyiptomi királynő, Kleopátra híres volt arról, hogy rendszeresen fürdött kecsketejben. Számos vallási szöveg, köztük a Biblia és a Korán a tejet a test és a lélek táplálékaként említi. Számos jótékony hatása ismert, többek közt gyulladáscsökkentő, öregedésgátló, sebgyógyulást gyorsító és bőrhidratáló.

Felhasználói vélemények