Baba málna és rózsafa krémhabfürdő 750 ml

Baba krémhabfürdő málna és rózsafa illat 750 ml- 750 ml.

Egy puszi ide, egy puszi oda, jut mindenhova! Merülj el a pihe-puha habcsókálomban a málna és rózsafa illatú Baba habfürdővel.

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• jól habzik
• édes illat

Egy puszi ide, egy puszi oda, jut mindenhova! Merülj el az édes habcsókálomban a málna és rózsafa illatú Baba Habcsók krémhabfürdőjével, melynek már az első csókja szerelembe ejt. A közös fürdőszobai móka, az igazi ramazuri még sosem volt ilyen ellenállhatatlan. A Baba Habcsók krémhabfürdő különleges, gyümölcsös és virágos illata az egész családot el fogja varázsolni, mennyei habhegyei tetőtől-talpig édes kényeztetést fognak nyújtani a fürdőzések során.

Engedjetek egy kád meleg vizet, öntsetek bele egy kicsit a krémhabfürdőből, és miután az felhabzott, pakoljátok tele a kádat gumikacsákkal. Máris indulhat a ramazuri! Nem számít, hogy a gyerekek éppen hableányosat vagy kalózosat játszanak, a Baba krémhabfürdők feldobják ezeket a pillanatokat! A móka végezetével, vízzel mossátok le egyszerűen. Ráadásul, mivel a szappanbuborékokból sosem elég, a krémhabfürdő kézmosásra és zuhanyzásra is használható, és mindennapos használatra is alkalmas.

Legyen szó kicsikről vagy nagyokról, a sütemények vonzó látványának és édes ízvilágának kevesen tudnak ellenállni. Ha te is legszívesebben édesség és porcukor hegyek közt élnéd le az életed, akkor merülj el az édes habcsókálomban a málna és rózsafa illatú Baba Habcsók krémhabfürdővel!

Málna illat: A nálunk is őshonos gyümölcs kicsik és nagyok kedvence édes íze miatt. Kinek nincs olyan gyerekkori emléke, mikor a bokorról két kézzel szedte a málnaszemeket, majd tömte magába, nem foglalkozva a ragacsos, élénk színű levével, ami mindent megfogott? A nyáron érő gyümölcs illata megidézi a nyarak legszebb pillanatait, a fagylaltkelyhek és ízesített limonádék világát.

Rózsafa illat: A rózsát nem kell bemutatni, hiszen a szerelem egyik fő jelképe, és sokak kedvenc virága nemcsak elegáns és színpompás megjelenése, hanem egyedi illata miatt is. Mivel gyakori szívből jövő ajándék a rózsacsokor, ezért a rózsaillat gyakran tud mosolyt csalni az ember arcára egy-egy szép emléket felidézve. Hiszen egy csodaszép rózsacsokor egy különleges embertől egy életre szóló emlék.

Felhasználói vélemények