Baba folyékony szappan utántöltő Tej és gyümölcs 500ml

Baba folyékony szappan utántöltő tej és gyümölcs 500 ml- 500 ml.

A Baba tej és gyümölcsillat krémszappan magával ragadó illatától akkor is jókedvre derülsz, ha csak a kézmosásra gondolsz.

• gyengéd ápolás 1920 óta
• 80%-kal kevesebb műanyag a Baba pumpás folyékony szappanhoz képest
• krémes

A Baba tej és gyümölcsillat folyékony krémszappan gyengéd, bőrbarát formulájának köszönhetően a kezed nemcsak tiszta, hanem ápolt és illatos is lesz. Ráadásul magával ragadó illatától akkor is jókedvre derülsz, ha csak a kézmosásra gondolsz. Így minden kézmosás után lelkesen folytatódhat a ramazuri újra… és újra… és újra...

A kézmosás fontosságát nem lehet elégszer kiemelni, hiszen súlyos megbetegedések forrása is lehet, ha nem mossuk meg elégszer vagy megfelelően a kezünket. A kézmosást minden esetben szappanos vízzel végezzük, hiszen sima vízzel nem lehetséges a szennyeződéseket és a baktériumokat megfelelően eltávolítani. Ebben segítenek a Baba folyékony szappanok, melyek úgy tisztítanak, hogy közben gyengédek a bőrhöz. Miután bevizezted a kezedet, nyomj a tenyeredbe egy kis adagot a szappanból, és habosítsd fel. Alaposan, a kézmosás szabályainak megfelelően mindkét kezedet tisztítsd meg, majd bő vízzel öblítsd le. Folytatódhat is a ramazuri!

A végtelennek tűnő ramazuri igazán fárasztó tud lenni a kicsik és a nagyok számára is. Néha egy pillanatra meg kell állni, és felkészülni a folytatásra. Na, és nem szabad elfeledkezni a kézmosás fontosságáról sem. Ilyenkor, ha frissítő és kényeztető kézmosásra vágysz, akkor keresd a Baba tej és gyümölcsillat folyékony szappant! Kényeztető lágy habjával felfrissít, és üde illatot hagy maga után, így aztán kellő energiával és tiszta kézzel folytatódhat a közös családi móka!

Tej (Sine Adipe Lac): A tejet régóta használják az öregedés hatásainak csökkentésére és a bőr friss és szép megjelenésének megőrzésére. Az egyiptomi királynő, Kleopátra híres volt arról, hogy rendszeresen fürdött kecsketejben. Számos vallási szöveg, köztük a Biblia és a Korán a tejet a test és a lélek táplálékaként említi. Számos jótékony hatása ismert, többek közt gyulladáscsökkentő, öregedésgátló, sebgyógyulást gyorsító és bőrhidratáló.

Gyümölcs illat: Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack... A gyümölcsökről számtalan édes élmény jut eszünkbe – piték és torták, fagylalt- és gyümölcskelyhek, cseresznye-fülbevalók és alma zsonglőrködés. Jellegzetes illatukat megérezve szinte érezzük a zamatukat, ráadásul megelevenedhet előttünk egy igazi családi ramazuri képe, gyümölcstorta sütésről vagy közös gyümölcsszedésről.

Felhasználói vélemények