Baba tusfürdő Alma és gránátalma 400ml

Baba frissítő tusfürdő alma és gránátalma illat 400 ml- 400 ml.

Mosoly + puszi + huncutság + csobbanás = nyár! Vidd haza az élményt a fürdőszobába a gránátalma- és almaillatú Baba Almafröccs tusfürdővel!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• frissítő
• gyümölcsös illat

Mosoly + puszi + huncutság + csobbanás = nyár! Ugorj fejest a nyárba, és vidd haza az élményt a fürdőszobába a gránátalma- és almaillatú Baba Almafröccs tusfürdővel! Engedd, hogy magával ragadjon friss, finoman gyümölcsös illata, és megidézze a nyár legjobb, ramazuris pillanatait! Gyengéd formulája természetes eredetű összetevőket tartalmaz, és segít, hogy az egész család élvezhesse a nyári ramazurit.

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

Ha te is odáig vagy a nyarakért, akkor a gránátalma- és almaillatú Baba Almafröccs tusfürdő ideális választás lehet számodra! A Baba Almafröccs izgalmas illatú és frissítő tusfürdőjével a zuhanyzás friss lendületet ad, a nyári kánikulában pedig igazi felüdülést nyújt kicsiknek és nagyoknak! A tusfürdő lágy habja gyengéden ápol és felfrissít, miközben üde, almás illatot hagy maga után.

Gránátalma illat: A gránátalma egy igazán különleges gyümölcs, a lédús termés, és az egyedi, édesen gyümölcsös illata egyaránt magával ragad. A melegebb éghajlatú tájakról származó frissítő, lédús gyümölcs megidézi a forró nyári napok hangulatát!

Alma illat: Sárga, zöld, piros. Még pink is? Édes vagy savanyú, de mindenképpen ropogós. Gyerekkori zsonglőr-eszköz vagy egészséges snack, ami az orvost is távol tartja? Az almát nehéz bemutatni, hiszen annyi fajtája ismert és annyi emlék és ismeret köthető hozzá, de az biztos, hogy egész évben megidézi a napsütötte ligeteket a gyümölcsök koronázatlan uralkodója.

Felhasználói vélemények