Baba Görögdinnye illatú tusfürdő 400 ml

Baba frissítő tusfürdő görögdinnye illat 400 ml- 400 ml.

A nyári ramazuri sosem ér véget! Folytasd a fürdőszobában a balatoni nyaralások hangulatát idéző, üde, görögdinnye-illatú Baba Balatoni láz tusfürdővel!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• frissítő
• gyümölcsös illat

Nincs is jobb a nyári forróságban, mint közösen a vízben pancsolni, de mikor beköszönt az ősz, az se szegje a kedveteket. Ugyanis a nyári ramazuri sosem ér véget! Folytasd a fürdőszobában a balatoni nyaralások hangulatát idéző, üde, görögdinnye-illatú Baba Balatoni láz tusfürdővel! Legyen minden esti fürdés otthon olyan jó móka, mint egy családi balatoni nyaralás!

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

Ha valami igazi nyári illatot szeretnél, ne is keress tovább! Az édes és lédús görögdinnye a nyár egyik jelképe is lehetne, és szinte kötelező eleme a nyaralásoknak. Éppen ezért a görögdinnyeillatú Baba frissítő tusfürdő a balatoni nyaralások felhőtlen hangulatát idézi. Ezáltal a nyár folytatódhat a fürdőszobában, és a ramazurinak nem kell véget érnie. Egy kis lángos és palacsinta, és máris olyan, mintha még a magyar tenger partján lennénk még a tél közepén is.

Görögdinnye illat: Ha nyár, akkor görögdinnye! Minden évben vidám harcot vívunk a végtelennek tűnő ragacsos dinnyelével és magokkal, miközben kiélvezzük a nyár adta lehetőségeket. Hiszen nincs is üdítőbb családi élmény, mint együtt a forró napon limonádét inni és dinnyét enni a Balaton partján. A görögdinnye illata az ilyen igazi nyári, boldogító pillanatokat idézi meg.

Felhasználói vélemények