Baba kókusz és csillaggyümölcs illatú tusfürdő 400 ml

Baba frissítő tusfürdő kókusz és csillaggyümölcs illat 400 ml- 400 ml.

Psszt! Hallod? Szól a karibi tamtam a fürdőszobából! Ugorj fejest a csillaggyümölcs- és kókuszillatú Baba Karibi álom tusfürdő világába!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 94% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• frissítő
• édes illat

Psszt! Hallod? Szól a karibi tamtam a fürdőszobából! Add át magad a karibi hullámok ritmusának és a lágy, egzotikus illatokat hozó szellő dallamának, és ugorj fejest a csillaggyümölcs- és kókuszillatú Baba Karibi álom tusfürdő világába! Gyengéd formulája természetes eredetű összetevőket tartalmaz, és egzotikus illatával messzi tájakra repít. Használatával szappanbuborék-pálmák és hab-fűszoknyák várnak az egész családra.

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

Régen volt az utolsó közös családi kiruccanás? Az álomnyaralásra gondolva kókuszpálmákról, lédús egzotikus gyümölcsökről és távolban ugráló delfinekről álmodozol? Ha szeretnéd az otthonodban is megtapasztalni a trópusok egzotikus illatvarázsát, és megidézni a karibi hullámok morajló hangját, akkor válaszd a csillaggyümölcs- és kókuszillatú Baba Karibi álom tusfürdőt! Kicsik és nagyok is élvezni fogják a trópusi kalandokat a fürdőszobában!

Csillaggyümölcs illat: A csillaggyümölcs csillag alakú keresztmetszetéről vált igazán ismertté, és látványos kinézete miatt a zamatos gyümölcs gyakori díszítőeleme gyümölcssalátáknak és koktéloknak. Különleges hangulatot ad az illata, hiszen egészen a trópusokig repít. Könnyen képzeli magát tőle az ember egy nyugágyra a tengerparton színes italokat kortyolgatva, míg a gyerekek homokvárat építenek.

Kókusz illat: A tengerpartot ábrázoló gyerekrajzokon általában megjelenik egy-egy kókuszpálma, hiszen az egyik legismertebb trópusi növény. Ki nem álmodozik arról, hogy egy pálmafának dőlve az óceán morajlását hallgatva olvasson egy jó könyvet, vagy bámulja a hullámokat, miközben kókuszdióhéjból kortyolgat egy hűsítő italt? Ez az igazi kikapcsolódás, nemde?

Tej (Sine Adipe Lac): A tejet régóta használják az öregedés hatásainak csökkentésére és a bőr friss és szép megjelenésének megőrzésére. Az egyiptomi királynő, Kleopátra híres volt arról, hogy rendszeresen fürdött kecsketejben. Számos vallási szöveg, köztük a Biblia és a Korán a tejet a test és a lélek táplálékaként említi. Számos jótékony hatása ismert, többek közt gyulladáscsökkentő, öregedésgátló, sebgyógyulást gyorsító és bőrhidratáló.

Felhasználói vélemények