Baba antibakteriális hatású tusfürdő 750 ml

Baba krémtusfürdő antibakteriális összetevővel - gyömbér 750 ml- 750 ml.

Elszabadult a ramazuri, és mindenki tetőtől-talpig koszos? Itt a Baba tusfürdő ideje, antibakteriális összetevővel és gyömbérkivonattal!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• antibakteriális összetevővel
• gyengéd illat

Elszabadult a ramazuri, és mindenki tetőtől-talpig koszos? Előfordul a nagy móka közepette minden családban. Ilyenkor itt a Baba krémtusfürdő ideje, antibakteriális összetevővel és gyömbérkivonattal. A tusfürdő segít eltávolítani a szennyeződéseket, használatával pedig a bőr nemcsak tiszta, hanem ápolt is lesz. Megbízható társ az anyukák számára, segít az egész család egészségének megőrzésében, hogy a ramazurinak sose kelljen véget érnie.

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

Ha nálatok is néha elszabadul a ramazuri, és a gyerekek olyanok, mintha koszban és sárban hemperegtek volna, akkor elkél egy kis segítség! Próbáld ki a Baba krémtusfürdőt antibakteriális összetevővel és gyömbérkivonattal, amely segít eltávolítani a szennyeződéseket és a baktériumokat, ezáltal megőrizni az egész család egészségét. Így gond nélkül folytatódhat a családi móka!

Gyömbér (Zingiber Officinale Root Extract): A Kínában őshonos gyömbér, melyet ma a trópusokon termesztenek, a középkorban nagyon keresett fűszer, az Európa és Ázsia közötti kereskedelem fontos terméke volt. A hagyományos indiai és kínai orvoslásban használják, serkentő tulajdonságai miatt széles körben a tonik összetevőjeként használják, és többek közt fertőtlenítő hatásáról is ismert. A gyömbérkivonat fokozza a keringést, poliszacharid- és aminosavtartalma miatt pedig arról ismert, hogy szabályozza a hidratációt.

Tej (Sine Adipe Lac): A tejet régóta használják az öregedés hatásainak csökkentésére és a bőr friss és szép megjelenésének megőrzésére. Az egyiptomi királynő, Kleopátra híres volt arról, hogy rendszeresen fürdött kecsketejben. Számos vallási szöveg, köztük a Biblia és a Korán a tejet a test és a lélek táplálékaként említi. Számos jótékony hatása ismert, többek közt gyulladáscsökkentő, öregedésgátló, sebgyógyulást gyorsító és bőrhidratáló.

Sheavaj (Butyrospermum Parkii Butter): A sheavaj az afrikai sheafa, más néven karitéfa gyümölcsének magjából nyert puha vaj. A sheavaj a bőrben természetesen is megtalálható zsírsavakat, A- és E-vitamint tartalmaz, és arról ismert, hogy segíti a bőr védőrétegét megvédeni és a nedvességet megtartani. Gyulladáscsökkentő hatása van és ismert arról is, hogy segít megőrizni a bőr természetes rugalmasságát.

Felhasználói vélemények