Baba tusfürdő Körte-Barackvirág 400ml

Baba krémtusfürdő körte és barackvirág illat 400 ml- 400 ml.

Csukd be a szemed, élvezd a vízcseppek csiklandozását, szívd be a körte- és barackvirágillatot! Vár a Baba kényeztető tusfürdő – édes mint egy nyári emlék!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 94% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• krémes
• gyümölcsös illat

Csukd be a szemed, élvezd a vízcseppek csiklandozását, szívd be a körte- és barackvirágillatot! Vár a Baba körte és barackvirág illat krémtusfürdő, amely gyengéden ápolja a bőröd! A barackvirág finom illata és a körteszeletek édes aromája felélénkíti az érzékeket, így a zuhanyzás olyan édes élmény lesz, mint egy nyári emlék.

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

A természet számos csodát rejt, például a kétségkívül gyönyörű látványt nyújtó virágzó gyümölcsfákat. Mikor a természetben járunk, akkor onnan gyakran el se kívánkozunk, így például az a benyomásunk támadhat, hogy zamatosabb a gyümölcs, ha nem a boltból van, hanem magunk szedhetjük le az ágról. Ha te is szívesen lépsz ki a házból, és ha a nagymama kertjéből az ebéd előtt te is mindig szívesen elcsentél egy lédús, édes körtét, akkor válaszd a Baba körte és barackvirág illat krémtusfürdőt, amely megidézi a természet zamatát!

Körte illat: Gyerekként az egész világ egy játszótér, mégis van valami különösképpen csábító a vad kertek világában. Melyik gyerek nem mászik fel szívesen a göcsörtös faágakon, bújócskázik a kertben fák mögé rejtőzve, vagy szed le ízletes gyümölcsöket titokban a nagyi gyümölcsfáiról? A zamatos körte illata egy pillanatra újra a nagymama kertjébe repít, a végtelen kacagás és felhőtlen szórakozás világába.

Barackvirág illat: A barackvirág a tavasz hírnöke, a legkorábban virágzó gyümölcsfánk. Kevés felemelőbb érzés van, mint mikor kilépünk a lakásból és először megérezzük a tavasz édes illatát a hosszú rideg tél után, majd meglátjuk a barackvirág jellegzetes szép kis fehér-rózsaszín virágait. Kezdődik a tavasz, így már kezdhetjük a családi kirándulás szervezését!

Felhasználói vélemények