Baba tusfürdő utántöltő lanolin 500 ml

Baba krémtusfürdő utántöltő lanolin 500 ml- 500 ml.

Minden nap van okod az örömre! A Baba lanolinos krémtusfürdő nem csak ápolja a bőröd, hanem finom illatával jókedvre deríti az egész családot. Éljen a ramazuri!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• 66%-kal kevesebb műanyag (a Baba 400 ml flakonos tusfürdőhöz képest)
• bőrbarát pH
• jól habzik
• krémes
• gyengéd illat

Minden nap van okod az örömre! A Baba lanolinos krémtusfürdő nem csak ápolja a bőröd, hanem finom illatával jókedvre deríti az egész családot is. A környezettudatos ramazuri jegyében tartsd meg kiürült Baba flakonodat, tisztítsd meg, majd a kupakot töröld szárazra, vagy várd meg amíg teljesen megszárad és töltsd újra a Baba lanolinos tusfürdő utántöltővel! Segítségetekre lesz, hogy még tovább tartson a móka!

Töltsd újra kiürült flakonodat a Baba lanolinos tusfürdő utántöltővel! Ezzel nem csak magadnak, de a bolygónknak is jót teszel, hiszen hozzájárulhatsz a műanyaghulladék mennyiségének csökkentéséhez.
Kiürült flakonod higiénikus újratöltéséhez a következő lépéseket kövesd:
1. Vízzel alaposan öblítsd ki és tisztítsd meg kiürült tusfürdős flakonodat! Ügyelj arra, hogy a benne maradt minimális tusfürdőtől is szabadulj meg.
2. A kupakról se feledkezz meg, azt is jól öblítsd át és töröld szárazra, vagy várd meg, amíg teljesen megszárad, mielőtt újratöltenéd, vagy visszazárnád a flakont!
3. A megszáradt flakonodat töltsd újra a Baba lanolinos tusfürdő utántöltővel!
4. Csavard vissza a kupakot. Éljen a környezettudatos ramazuri!

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

Ha te is szeretnéd csökkenteni műanyag felhasználásod és törekedsz arra, hogy második életet adj a tárgyaidnak, akkor válaszd a Baba lanolinos tusfürdő utántöltőjét! Könnyedén újratöltheted kiürült, megtisztított flakonodat a jól bevált, finom illatú Baba lanolinos krémtusfürdő formulával. Az igazi klasszikus, krémes tusfürdő továbbra is a nap fénypontjává varázsolhatja a zuhanyzás és fürdés perceit az egész család számára.

Lanolin: A lanolin - másnéven gyapjúviasz - egy viaszos anyag, melyet az emberiség már régóta ismer, és már az ókorban is használták orvosi és kozmetikai célokra. A lanolin jelenleg is a szépségipar egy keresett összetevője. Bőrpuhító és hidratáló hatásáról, nedvességmegkötő képességéről ismert, emiatt a száraz bőr ápolószere lehet.

Felhasználói vélemények