Baba férfi tusfürdő menta 750ml
Baba férfi tusfürdő frissítő menta 2in1 750 ml
Baba férfi tusfürdő frissítő menta 2in1 750 ml
Baba férfi tusfürdő frissítő menta 2in1 750 ml
Baba férfi tusfürdő frissítő menta 2in1 750 ml
Baba férfi tusfürdő frissítő menta 2in1 750 ml

Baba férfi tusfürdő frissítő menta 2in1 750 ml 

Végtelen ramazuri? Ha túlságosan belemelegedtél, frissítsd fel magad a hűsítő, mentakivonatot tartalmazó, férfiaknak készült Baba 2 in 1 sampon és tusfürdővel! 
• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• férfias illat
• frissítő

  Végtelen ramazuri? Ha férfiként benned is gyerekes lelkesedés lakozik, amivel igazán bele tudsz melegedni a feladatba vagy a játékba, át tudod adni magadat az élménynek, akkor biztosan szükséged lehet néha egy kis felfrissülésre. Hiszen ha valami elfoglaltságba belemelegedünk, akkor előbb vagy utóbb ki is melegedünk. Ha túlságosan belemelegedtél a közös játékba, akkor frissítsd fel magad a hűsítő, mentakivonatot tartalmazó, férfiaknak készült Baba frissítő menta 2 in 1 férfi tusfürdővel!
A Baba férfi tusfürdők formuláit kifejezetten a férfiak igényeire szabottan alakították ki, mert az apukáknak is jár egy kis feltöltődés! Legyen szó egy forró nyári napon egy hűsítő zuhanyról, vagy egy hideg téli estén egy kád forró vízről, a Baba férfi tusfürdők ideális választásnak bizonyulnak, és napi szinten is használhatóak. A 2 az 1-ben tulajdonságuknak köszönhetően nemcsak tisztálkodásra, de hajmosásra is alkalmasak, ezáltal is megkönnyítve a szorgos mindennapokat. Egyszerűen önts egy keveset a tenyeredbe a flakonból, kellően habosítsd fel, majd élvezd a frissítő illatot és kényeztető érzést, mielőtt leöblítenéd! Jó kezdet minden reggelre, és befejezés minden estére. Ráadásul használható fürdésre és kézmosásra is.
Ha Téged is éltet az adrenalin, ha szereted átadni magad a munka örömének vagy a szórakozás élvezetének, akkor ebben elengedhetetlen társad lehet a Baba mentás férfi tusfürdője. Engedd, hogy a zuhanyzás igazán felfrissítő élmény legyen! Hiszen fárasztó, fizikai megterhelés után nincs is jobb érzés, mint ellazulni, és felfrissülni a csobogó víz alatt állva, majd újult erővel folytatni a napot. Jó választás egy forró nyári napon, mikor űgy tűnik, hogy nem lehet szabadulni a melegtől, és már a jeges limonádé sem segít a felfrissülésben.
Zöldtea (Camellia Sinensis Leaf Extract): A Dél-Kínában őshonos matcha zöldtea a tea „legegészségesebb” formájaként ismert a feldolgozási folyamata miatt, mely rendkívül magas tápanyagszintet eredményez.
A zöldteáról elsődlegesen egy forró csésze jut eszünkbe, azonban számtalan felhasználási módja ismert a szépségiparban is, mind a bőr-, mind a hajápolásban hasznos összetevő. Antioxidáns- és vitamintartalommal rendelkezik, többek közt hajerősítő és a külső hatásoktól védő tulajdonságáról ismert.

Menta (Mentha Piperita Leaf Extract): Már a rómaiak is használták a mentát, sőt arra is van bizonyíték, hogy az egyiptomiak is termesztették. Jól ismert különféle előnyeiről, beleértve a fertőtlenítő és stimuláló hatást. A mentáról elsődlegesen sokaknak a limonádé vagy a rágógumi jut eszébe, pedig a bőr rugalmasságát javító és bőrt nyugtató hatásáról is ismert.