Az anyukák sokat tesznek a családtagok egészségének megőrzéséért. Ebben a feladatukban támogatja őket a Baba antibakteriális összetevőket tartalmazó termékcsaládja.

A gyömbérkivonatot és shea vajat tartalmazó tusfürdő segít eltávolítani a szennyeződéseket, használatával pedig bőrünk nemcsak tiszta, de ápolt is lesz. A 750 ml-es kiszerelésű antibakteriális tusfürdő pedig az egész családnak segít megszabadulni a baktériumoktól.

Hogy a napi többszöri kézmosás se viselje meg a bőrt, a lime és koriander kivonatot tartalmazó Baba folyékony szappan gyengéden tisztít, továbbá segít eltávolítani a baktériumokat is.

A Baba folyékony szappan antibakteriális hatású teafaolajjal segít gondoskodni a kezek makulátlanságáról, emellett kellemes illattal rendelkezik.

Ha pedig a felszabadult ramazuri mellett a környezetvédelem is fontos számodra, töltsd újra pumpás szappanodat az 500 ml-es lime és koriander vagy teafaolajat tartalmazó utántöltőkkel! Sőt! Teafaolajos folyékony szappan utántöltőnket 750 ml-es kiszerelésben is megtalálod, ezzel pedig háromszor is utántöltheted a Baba pumpás szappanadagolódat!