Az apukáknak is kijár a pihenés és a feltöltődés! Ebben segítik őket a kifejezetten férfiak igényeire szabott Baba férfi 2 in 1 tusfürdők. Nézz szét kínálatunkban, melyben megtalálhatod a kedvedhez és hangulatodhoz leginkább illő tusfürdőt, legyen szó egy kis feltöltődésről a végtelen ramazurihoz és játékhoz, valamilyen különleges, izgalmas élményről vagy gyengéd gondoskodásról!

Baba website inno packshots

Ha nyugalomra és békére vágysz egy pörgős, eseménydús nap végén, egy meleg zuhany mindig jó választás. A krémes, gyengéd illatú Baba 2 in 1 férfi sampon és tusfürdő hidratáló összetevővel, lágy gondoskodást nyújt bőrödnek, miközben segít ellazulni. Élvezd a finom, visszafogottan férfias illatot és a kényeztető habot! Legyél igazi férfi és gyengéd apuka egyszerre!

Baba férfi tusfürdő menta 400 ml

Te is gyermeki lelkesedéssel veted bele magad mindenbe, legyen szó munkáról vagy véget nem érő ramazuriról? Ha szereted átadni magad az élménynek és könnyen belemelegedsz a dolgokba, olykor szükséged lehet egy kis felfrissülésre. Ebben elegedhetetlen társaddá válhat a Baba frissítő menta 2 in 1 férfi tusfürdője, mely segít ellazulni és egy kis plusz löketet adni.

Baba férfi tusfürdő tengeri ásvány 400 ml

Ha vágysz valami különlegességre és szeretnél kilépni a megszokott mindennapi rutinból, akkor jó választás lehet számodra a Baba tengeri ásvány 2 in 1 férfi tusfürdő. Idézd meg a tengerek magával ragadó világát, így minden zuhanyzás egy izgalmas élményt jelenthet! Légy merész, szabad, vad, akár a tenger!

Baba férfi tusfürdő vadszeder és gyömbér 400 ml

A Baba vadszeder és gyömbér illat 2 in 1 férfi tusfürdő igazi telitalálat, ha valami különleges és frissítő élményre vágysz. A vadszeder friss, gyümölcsös és a gyömbér tüzes illata felélénkíti az érzékeidet, így újult erővel vetheted bele magad a ramazuriba! Az izgalmas illatkombináció mellett remek választás a mindennapok során hajad és bőröd tiszításához.