Legyen szó kicsikről vagy nagyokról, a sütemények vonzó látványának és édes ízvilágának kevesen tudnak ellenállni. Ha te is legszívesebben édesség és porcukor hegyek közt élnéd le az életed, akkor merülj el az édes habcsókálomban  az új, málna- és rózsafaillatú Baba Habcsók tusfürdővel! Engedd, hogy a már az első csókja szerelembe ejtsen, és hogy ellenállhatatlan illata minden zuhanyzáskor kedvenc csábító édességedet jutassa eszedbe! Szóljon minden perc a zuhany alatt titkos, legendás családi tortareceptekről vagy szeretett curkászdák régi különlegességeiről.

A Ramazuri még sosem volt ilyen édes. Éppen ezért, gondoltunk a különlegességre vágyó családokra is! 750 ml-es kiszerelésünknek köszönhetően mindenkinek jut a kényeztető habcsóközönből. Varázsold el családod az új Baba Habcsók tusfürdő különleges, gyümölcsös és virágos illatával! Egy puszi ide, egy puszi oda, jut mindenhova!

Ha a mennyei illatokban való zuhanyzással nem elégszel meg és szíved szerint nyakig elmerülnél az édesség hegyekben, akkor a Baba Habcsók habfürdőt neked találtuk ki! Burkold magad tetőtől talpig mennyei habcsók habokba és élvezd az édes ramazurit! A Baba Habcsók termékcsalád minden édességkedvelő álma lehet, a habfürdővel kiegészülve pedig a habfürdőzés szerelemesei is átélhetik a tökéletes Habcsók-élményt. 

Baba Habcsók habfürdő 2000x2000