Baba tusfürdő bodza és rózsavíz 750 ml
Baba frissítő tusfürdő bodza és rózsavíz illat 750 ml
Baba frissítő tusfürdő bodza és rózsavíz illat 750 ml
Baba frissítő tusfürdő bodza és rózsavíz illat 750 ml
Baba frissítő tusfürdő bodza és rózsavíz illat 750 ml
Baba frissítő tusfürdő bodza és rózsavíz illat 750 ml

Baba frissítő tusfürdő bodza és rózsavíz illat 750 ml 

A tündérek köztünk élnek, és derűt varázsolnak a család arcára. Nekik készült a bodza- és rózsavízillatú Baba Tündérkert tusfürdő. 
• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• frissítő
• virágos illat

  A tündérek köztünk élnek, és derűt varázsolnak a család arcára. Nekik készült a bodza- és rózsavízillatú Baba Tündérkert tusfürdő. A Baba Tündérkert tusfürdő egy csipetnyi varázslatot visz az otthonokba, használatával olyan lesz, mintha egész évben nyílnának a nyári virágok, ezáltal segít felfrissíteni, és derűsebbé tenni a hangulatot! A kis tündérek pedig mindig a huncutságon törhetik a fejüket az örök nyár birodalmában!
Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.
Ha a mindennapok szürkeségében egy kis varázslatra van szükséged, akkor válaszd a bodza- és rózsavízillatú Baba Tündérkert tusfürdőt, amely elhozza a virágoskertek édes illatát az otthonodba. Végtelen nyári virágosmezők képe jelenhet meg a lelki szemeid előtt minden használatával, és a zuhany alatt állva egy pillanatra magával ragadhat a Tündérkert varázsa.
Bodza illat: Ma a bodzáról sokaknak a nagymama által főzött szörp jut először eszébe, viszont a történelem során megannyi különleges képességet tulajdonítottak neki az emberek. Így például a legendák szerint a bodzafákat tündérek lakják, akik a bodzaligetekben lejtik táncaikat. Illata egy kis varázslatot hozhat mindenki életébe a szürke hétköznapokban is!

Rózsavíz illat: A rózsát nem kell bemutatni, hiszen a szerelem egyik fő jelképe, és sokak kedvenc virága nemcsak elegáns és színpompás megjelenése, hanem egyedi illata miatt is. Mivel gyakori szívből jövő ajándék a rózsacsokor, ezért a rózsaillat gyakran tud mosolyt csalni az ember arcára egy-egy szép emléket felidézve. Hiszen egy csodaszép rózsacsokor egy különleges embertől egy életre szóló emlék.