Baba krémhabfürdő Lanolin 750ml
Baba krémhabfürdő lanolin 750 ml
Baba krémhabfürdő lanolin 750 ml
Baba krémhabfürdő lanolin 750 ml
Baba krémhabfürdő lanolin 750 ml
Baba krémhabfürdő lanolin 750 ml

Baba krémhabfürdő lanolin 750 ml 

Merülj el lágyan a Baba lanolinos habfürdő kényeztető habjában, próbálj fel egy habszakállt vagy habparókát, és nevess nagyokat! 
• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• jól habzik
• gyengéd illat

  A habfürdőzés ünnepség kicsiknek és nagyoknak: szórakoztató és egyben élvezetes, ahogy felgyülemlik a hab és mindent beterít. Merülj el lágyan a Baba lanolinos krémhabfürdő kényeztető habjában, próbálj fel egy habszakállt vagy habparókát, és nevess nagyokat! A habfürdőzés nemcsak móka, hanem kényeztetés is, mivel a lágy hab gyengéden ápol és felfrissít, miközben üde illatot hagy maga után.
Engedjetek egy kád meleg vizet, öntsetek bele egy kicsit a krémhabfürdőből, és miután az felhabzott, pakoljátok tele a kádat gumikacsákkal. Máris indulhat a ramazuri! Nem számít, hogy a gyerekek éppen hableányosat vagy kalózosat játszanak, a Baba krémhabfürdők feldobják ezeket a pillanatokat! A móka végezetével, vízzel mossátok le egyszerűen. Ráadásul, mivel a szappanbuborékokból sosem elég, a krémhabfürdő kézmosásra és zuhanyzásra is használható, és mindennapos használatra is alkalmas.
A Baba generációk óta nyújt kényeztető gondoskodást a magyar családok számára, ezért klasszikus illata visszaidézheti a saját habszakáll és habparóka készítéssel töltött édes gyerekkori emlékeidet. Kicsik és nagyok régi jó barátja, a ramazuri igazi társa. Ha egy olyan krémhabfürdőt keresel, amit az egész család szeretni fog, akkor válaszd a Baba lanolinos krémhabfürdőjét!
Lanolin: A lanolin - másnéven gyapjúviasz - egy viaszos anyag, melyet az emberiség már régóta ismer, és már az ókorban is használták orvosi és kozmetikai célokra. A lanolin jelenleg is a szépségipar egy keresett összetevője. Bőrpuhító és hidratáló hatásáról, nedvességmegkötő képességéről ismert, emiatt a száraz bőr ápolószere lehet.