Baba tusfürdő kamilla és méz 750ml
Baba krémtusfürdő kamilla és méz 750 ml
Baba krémtusfürdő kamilla és méz 750 ml
Baba krémtusfürdő kamilla és méz 750 ml
Baba krémtusfürdő kamilla és méz 750 ml
Baba krémtusfürdő kamilla és méz 750 ml

Baba krémtusfürdő kamilla és méz 750 ml 

Még a nap is rátok mosolyog, ha megérzi a mézzel és kamillakivonattal gazdagított Baba krémtusfürdő nyugtató illatát. Kényeztető gondoskodás azoknak, akiket a legjobban szeretsz. 
• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• krémes
• édes illat

  Még a nap is rátok mosolyog, ha megérzi a mézzel és kamillakivonattal gazdagított Baba krémtusfürdő nyugtató illatát. A „kamillás borogatás”, ahogy a „mézes tea”, egyet jelentenek az anyukánk vagy a nagymamánk gondoskodó szavaival, tulajdonképpen a védelmező szeretet jelképei. Ennek jegyében a Baba kamillás és mézes tusfürdő is kényeztető gondoskodás azoknak, akiket a legjobban szeretsz.
Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.
Ha a szülői gondoskodásról neked is beugrik egy emlékkép, mikor mézes forró kamilla teával gyógyítottak otthon meghűlés esetén, vagy kamillás borogatással enyhítették bármilyen fájdalmadat, akkor válaszd a Baba kamilla és méz tusfürdőt! Használatával ugyanis gyengéd gondoskodást és közös mókát nyújthatsz az egész családod részére. Tökéletes a hűvös estékre, mikor jól esik egy forró, mézzel édesített, nyugtató kamilla tea a lefekvés előtt.
Kamilla (Chamomilla Recutita Flower Extract): A kamilla sokrétű gyógyhatása miatt régóta az egyik legismertebb gyógynövény. Például a szászok úgy hitték, hogy egyike annak a kilenc szent gyógynövénynek, amelyet Odin istenük adott a világnak.
Természetes gyulladásgátló tulajdonsággal rendelkezik, kedvelt összetevő a bőrápolásban. Ráadásul mivel bőrnyugtató hatásáról is ismert, ezért érzékeny bőrre is alkalmazható.

Méz (Mel): Már az ókorban a görögök, a rómaiak és az egyiptomiak is gyógyhatású szerként használták. A mézet hagyományosan sebgyógyításra és számos betegség kezelésére alkalmazták, hiszen ma már tudjuk, hogy bizonyítottan antibakteriális hatású. A torokfájás gyógyításáról is szinte mindenkinek egyből a mézes tea jut eszébe.
Antioxidáns és nedvességmegkötő tulajdonságának köszönhetően arról ismert, hogy hidratálóként használható és segít megőrizni a bőr rugalmasságát, illetve csökkenteni a ráncokat.