Baba Sampon minden hajtípusra gyógynövényekkel 400ml

Baba sampon gyógynövényekkel 400 ml- 400 ml.

A természetes eredetű gyógynövénykivonattal készült Baba sampon alaposan tisztítja a hajat.

• gyengéd ápolás 1920 óta
• 95%-ban természetes eredetű összetevők
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• szilikonmentes formula
• minden hajtípusra

A gyógynövények igazi varázsszerként ismertek évezredek óta. A Baba gyengéd sampon gyógynövénykivonattal segít minden hajtípust fényessé és erőssé varázsolni. Ráadásul az egész család számára megfelelő gondoskodást biztosít, mivel szilikonmentes, gyengéd formulával rendelkezik, és 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Illata a természetességet idézi, kakukkfű, zsálya és tárkony kivonatot tartalmaz.

Habos frizurák és fülig érő mosolyok, akárcsak a ramazuri, a Baba sampon a család minden tagjának nagyszerű választás. Amint megvan a gumikacsa és a megfelelő tisztálkodási termékek, már kezdődhet is a vizes móka! A Baba samponok használata gyerekjáték! Alkalmazd nedves hajon a sampont, habosítsd fel, majd öblítsd le! A nagy ramazuri közepette is fontos azonban odafigyelni, mivel kerülni kell a sampon szembe jutását. Ha a szemedbe jut, akkor azonnal mosd ki bő vízzel!

A Baba gyengéd sampon gyógynövénykivonattal visszaidézheti azokat a sár-pite és fű-leves készítő napokat, amikor minden gyermek azt képzeli magáról, hogy igazi varázsszereket kotyvaszt a parkban. Gyengéd formulájának és kellemes illatának köszönhetően az egész család hajtípustól függetlenül használhatja, így a fürdőszobában is folytatódhat a ramazuri, mikor már elkészültek a gyermeki „csodaszerek”.

Kakukkfű (Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract): A kakukkfű számos felhasználási módja ismert hatóanyagokban gazdag összetételének köszönhetően. A hajápolásban arról ismert, hogy a fejbőr egészségét segít fenntartani, segíti a küzdelmet korpásodás ellen, illetve megerősíti a hajhagymákat.

Zsálya (Salvia Officinalis Leaf Extract): A zsálya egy régóta használt gyógynövény, melynek számos felhasználási módja ismert a növényben megtalálható hatóanyagoknak köszönhetően. Arról ismert, hogy segít a korpás és zsíros haj kezelésében, ragyogóvá és simává teszi a hajat.

Felhasználói vélemények