Baba bodza és rózsavíz illatú tusfürdő 400 ml

Baba frissítő tusfürdő bodza és rózsavíz illat 400 ml- 400 ml.

A tündérek köztünk élnek, és derűt varázsolnak a család arcára. Nekik készült a bodza- és rózsavízillatú Baba Tündérkert tusfürdő.

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• frissítő
• virágos illat

A tündérek köztünk élnek, és derűt varázsolnak a család arcára. Nekik készült a bodza- és rózsavízillatú Baba Tündérkert tusfürdő. A Baba Tündérkert tusfürdő egy csipetnyi varázslatot visz az otthonokba, használatával olyan lesz, mintha egész évben nyílnának a nyári virágok, ezáltal segít felfrissíteni, és derűsebbé tenni a hangulatot! A kis tündérek pedig mindig a huncutságon törhetik a fejüket az örök nyár birodalmában!

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

Ha a mindennapok szürkeségében egy kis varázslatra van szükséged, akkor válaszd a bodza- és rózsavízillatú Baba Tündérkert tusfürdőt, amely elhozza a virágoskertek édes illatát az otthonodba. Végtelen nyári virágosmezők képe jelenhet meg a lelki szemeid előtt minden használatával, és a zuhany alatt állva egy pillanatra magával ragadhat a Tündérkert varázsa.

Bodza illat: Ma a bodzáról sokaknak a nagymama által főzött szörp jut először eszébe, viszont a történelem során megannyi különleges képességet tulajdonítottak neki az emberek. Így például a legendák szerint a bodzafákat tündérek lakják, akik a bodzaligetekben lejtik táncaikat. Illata egy kis varázslatot hozhat mindenki életébe a szürke hétköznapokban is!

Rózsavíz illat: A rózsát nem kell bemutatni, hiszen a szerelem egyik fő jelképe, és sokak kedvenc virága nemcsak elegáns és színpompás megjelenése, hanem egyedi illata miatt is. Mivel gyakori szívből jövő ajándék a rózsacsokor, ezért a rózsaillat gyakran tud mosolyt csalni az ember arcára egy-egy szép emléket felidézve. Hiszen egy csodaszép rózsacsokor egy különleges embertől egy életre szóló emlék.

Felhasználói vélemények