Baba tusfürdő Magnólia illat 750ml

Baba kényeztető tusfürdő magnólia illat 750 ml- 750 ml.

Legyen a magnóliaillatú Baba tusfürdő a te nyugalom-szigeted a mindennapi rohanás tengerén! Lágy habja gyengéden ápol, míg finom illata tavaszi lendületet ad.

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• kényeztető
• virágos illat

A magnólia vitathatatlanul gyönyörűséges virága egyet jelent a tavaszi újjászületés frissességével a téli kopárság után. Legyen a magnóliaillatú Baba tusfürdő a te nyugalom-szigeted a mindennapi rohanás tengerén! A Baba magnólia illat kényeztető tusfürdővel a zuhanyzás igazi felüdülés lesz, mivel lágy habja gyengéden ápol, míg finom illata tavaszi lendületet ad. Tapasztald meg te is a megújulást és a felüdülést!

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

Ha úgy gondolod, hogy nincs is jobb, mint a hosszú téli hónapok után reggel a madárcsicsergésre ébredni, majd a házból kilépve virágtengerbe botlani, akkor próbáld ki a magnóliaillatú Baba tusfürdőt. Édesen bódító illata megidézi a legszebb napsütéses tavaszi napokat, mikor a liliomfák virágba borulnak. Elhozza a tavaszi megújulás és felfrissülés érzését az otthonodba a legcsúnyább, legzordabb téli napokon is.

Magnólia illat: A magnólia vagy liliomfa a tavaszi időszak egyik legfeltűnőbb növénye, mivel a makulátlan, nagyméretű virágai ámultba ejtőek a sok hónap téli kopárság után. Kellemes virágos illatáról eszünkbe juthat a lassan ébredező természet és az új kezdet lehetősége. Hatására szinte azonnal kedvet kaphatunk valami újba belekezdeni!

Felhasználói vélemények