Baba tusfürdő Kakaóvaj 750ml

Baba krémtusfürdő kakaóvaj 750 ml- 750 ml.

A Baba mesés, kakaóvajas tusfürdőjével minden zuhanyzás hetedhét országra szóló ramazuri. Ha nem hiszed, járj utána!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• krémes
• édes illat

A Baba mesés, kakaóvajas krémtusfürdőjével minden zuhanyzás hetedhét országra szóló ramazuri. Elhozza a fürdőszobádba az esőerdők mesebeli, titokzatos világát, és egy pillanatra kiszakadhat az egész család a szürke mindennapok valóságából. Hiszen ez a családi móka igazi szépsége — együtt egy saját varázslatos habvilágot teremthettek a fürdőszobátokban a Baba kakaóvajas krémtusfürdőjének segítségével. Ha nem hiszed, járj utána!

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

A téli hideg estéken egy hosszú nap után a finom meleg kakaónál már csak egy forró fürdő eshet jobban. Időnként ugyanis nagy szükség van a kikapcsolódásra a dolgos hétköznapokban, és jól esik hosszú perceket eltölteni egy kád forró vízben, amihez a Baba kakaóvajas krémtusfürdője segítséget nyújt. Finom, édes illata és krémes, simogató habja olyan édessé teszi a fürdés perceit, mint amilyen édessé az igazi családi pillanatok teszik a mindennapokat. Ha édes kikapcsolódásra vágysz, akkor keresd a Baba kakaóvajas krémtusfürdőjét!

Kakóvaj (Theobroma Cacao Extract): Már az inkák és a maják is felismerték, hogy a kakaófa termése, a kakaóbab különleges, az „istenek eledele”. Azonban nemcsak a zamata teszi különlegessé ezt a termést, hanem a belőle kinyerhető kakaóvaj is. A kakaóvaj arról ismert, hogy segít átmenetileg megvédeni a sérült bőrt a káros ingerektől és hidratáló képességének köszönhetően gyakran ajánlják várandós nők számára a striák megelőzésére. Ezenkívül arról is ismert, hogy lassítja a bőr vízvesztését. Tulajdonságai miatt számos testvajban és testápolóban is megtalálható.

Felhasználói vélemények