Baba krémtusfürdő Kamilla és Méz 400ml

Baba krémtusfürdő kamilla és méz 400 ml- 400 ml.

Még a nap is rátok mosolyog, ha megérzi a mézzel és kamillakivonattal gazdagított Baba krémtusfürdő nyugtató illatát. Kényeztető gondoskodás azoknak, akiket a legjobban szeretsz.

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• krémes
• édes illat

Még a nap is rátok mosolyog, ha megérzi a mézzel és kamillakivonattal gazdagított Baba krémtusfürdő nyugtató illatát. A „kamillás borogatás”, ahogy a „mézes tea”, egyet jelentenek az anyukánk vagy a nagymamánk gondoskodó szavaival, tulajdonképpen a védelmező szeretet jelképei. Ennek jegyében a Baba kamillás és mézes tusfürdő is kényeztető gondoskodás azoknak, akiket a legjobban szeretsz.

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

Ha a szülői gondoskodásról neked is beugrik egy emlékkép, mikor mézes forró kamilla teával gyógyítottak otthon meghűlés esetén, vagy kamillás borogatással enyhítették bármilyen fájdalmadat, akkor válaszd a Baba kamilla és méz tusfürdőt! Használatával ugyanis gyengéd gondoskodást és közös mókát nyújthatsz az egész családod részére. Tökéletes a hűvös estékre, mikor jól esik egy forró, mézzel édesített, nyugtató kamilla tea a lefekvés előtt.

Kamilla (Chamomilla Recutita Flower Extract): A kamilla sokrétű gyógyhatása miatt régóta az egyik legismertebb gyógynövény. Például a szászok úgy hitték, hogy egyike annak a kilenc szent gyógynövénynek, amelyet Odin istenük adott a világnak.
Természetes gyulladásgátló tulajdonsággal rendelkezik, kedvelt összetevő a bőrápolásban. Ráadásul mivel bőrnyugtató hatásáról is ismert, ezért érzékeny bőrre is alkalmazható.

Méz (Mel): Már az ókorban a görögök, a rómaiak és az egyiptomiak is gyógyhatású szerként használták. A mézet hagyományosan sebgyógyításra és számos betegség kezelésére alkalmazták, hiszen ma már tudjuk, hogy bizonyítottan antibakteriális hatású. A torokfájás gyógyításáról is szinte mindenkinek egyből a mézes tea jut eszébe.
Antioxidáns és nedvességmegkötő tulajdonságának köszönhetően arról ismert, hogy hidratálóként használható és segít megőrizni a bőr rugalmasságát, illetve csökkenteni a ráncokat.

Felhasználói vélemények