Baba tusfürdő levendula és vanília 400 ml

Baba nyugtató tusfürdő levendula és vanília illat 400 ml- 400 ml.

A Baba levendula és vanília illatú tusfürdőjével minden zuhanyzás olyan megnyugtató, mint egy finom jóéjtpuszi attól, akit a legjobban szeretsz.

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• nyugtató
• édes illat

A fürdés még sosem volt ilyen pihentető, mint a levendula és vanília illatú Baba Jóéjtpuszi tusfürdővel! A melegvíz megnyugtató hatásával kombinálva a levendula és vanília illatú Baba Jóéjtpuszi tusfürdő kellemes pihenést nyújt az egész család számára. Lazulj el a nyugtató és édes illatfelhőben minden zuhanyzás alkalmával, és érezd, ahogy átjár a nyugalom.

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre és máris indulhat az igazi énidő. A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobák állandó kiegészítői, melyek nem csak a közös mókában, hanem a relaxációban is a segítségedre tudnak lenni. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

Ha nincs is más, amire jobban vágynál egy hosszú nap után, mint egy relaxáló fürdés, akkor a Baba Jóéjtpuszi tusfürdő megfelelő választás a számodra. Levendula és vanília illata a melegvíz nyugtató hatásával együttesen segít ellazulni a nap végén, hogy teljesen kikapcsolódva kerülhess ágyba. Tapasztald meg, hogy a zuhanyzás olyan megnyugtató is lehet, akár csak egy jóéjtpuszi attól, akit igazán szeretsz.

Levendula (Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract): A levendulát régóta használják a legtisztább formájában, hogy segítsen lecsendesíteni az elmét és létrehozni egyfajta nyugodt légkört, amely elősegíti a jó éjszakai alvást. A kozmetikai levendulát pihentető fürdőkészítményekben, valamint a parfüm- és szappaniparban használják. Jól ismert illatáról és terápiás tulajdonságairól. A levendula nyugtató tulajdonságai mellett természetes gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Hasznos tulajdonságai miatt a levendulát már használták az egyiptomiak, a görögök és a rómaiak is fürdőik illatosítására és ruháik tisztítására. A testápolásban pedig frissítő és antibakteriális értékei miatt használták.

Vanília illat: Talán nincs is olyan, aki ne szeretné a vanília édes, kellemes illatát. A vanília a lágyság, a nőiesség, a finomság és az egzotikum szimbóluma. Világszerte ismert és kedvelt illat, nem véletlen, hogy rengeteg szépségápolási termék és parfüm egyik fő illatjegye. Ha nem a kedvenc illatszered miatt vannak kedves emlékeid a vanília illatáról, akkor lehet, hogy a családi receptek mennyei aromája jut eszedbe, ugyancsak szép emlékeket felidézve.

Vízililiom (Nymphaea Alba Root Extract): A vízililiom Európából származó vízi növény. A hagyományos fitoterápiában használták gyulladt bőr, sebek és könnyű égési sérülések kezelésére, nyugtató és frissítő hatásának köszönhetően. A növényt a homeopátiás gyógyászat fontos gyógyszerének tekintik. A vízililiom kivonat a stresszes, vöröses és enyhén irritált bőr nyugtatására és hűsítésére használható. Ezenkívül a vízililiom összehúzó és antiszeptikus hatásáról ismert a magas tannintartalmának köszönhetően.

Felhasználói vélemények