Baba gyermek sampon könnymentes 400ml

Baba könnymentes gyereksampon 400 ml- 400 ml.

A Baba gyereksampon eperkivonatot tartalmaz és különlegesen gyengéd formulája kifejezetten gyerekek számára készült.

• gyengéd ápolás 1920 óta
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• szemészetileg tesztelt
• gyümölcsös illat

A ramazuri középpontjában a gyerekek állnak, akárcsak a Baba gyerek termékcsaládja esetén. Semmi nem állhat ezentúl a móka útjába, hiszen a Baba könnymentes sampon különlegesen gyengéd formulája kifejezetten gyermekek számára készült. Éppen ezért a gyereksampon bőrbarát pH értékű, és szemészetileg tesztelt, kíméletes összetételének köszönhetően pedig nem csípi a szemet. Ráadásul nemcsak könnyen kifésülhető, hanem puha és fényes is lesz tőle a gyermek haja. Eperkivonatot tartalmaz, így finom gyümölcsös illatú. Éljen a ramazuri!

A könnymentes Baba gyereksampon kíméletes összetételének köszönhetően a hajmosás is része lehet a ramazurinak. Azonban így is fontos kerülni a sampon szembe jutását. Mikor már minden vizes, előkerülhet a Baba sampon, hiszen nedves hajon kell alkalmazni. Habosítsuk fel annyira, hogy koronát is lehessen belőle formálni a gyerkőc feje búbján, utána pedig bő vízzel öblítsük le a sampont! Legyen a hajmosás az igazi megkoronázása a ramazurinak!

A fürdőszobai ramazuriról mindenkinek a vidám kacagás, fröcskölés és színes játékok jutnak először eszébe, de az esti fürdés néha krokodil könnyekkel végződik. Ennek elkerülésében nyújt segítséget a Baba könnymentes sampon, hiszen gyengéd formulájának köszönhetően a gyerekek számára a hajmosás móka, nem pedig szenvedés lehet, hiszen nem csípi a szemet. Éljen a ramazuri!

Eper: A tavasz egyik ajándéka az eper, hiszen ha csak ránézünk a szépen csillogó piros gyümölcsre szinte azonnal érezzük az édes ízt a szájunkban. Legyen szó tortáról vagy fagylaltról, minden formájában finom édesség.
Ráadásul magas C-vitamin tartalommal rendelkezik. A C-vitamin ismert arról, hogy számos pozitív hatást fejt ki a szervezetre, többek közt antioxidáns hatásának köszönhetően. A C-vitamint a hajápolásban is alkalmazzák, arról ismert, hogy segíti a hajnövekedését és a hajszálak erősödését.

Felhasználói vélemények