Baba sampon zsíros hajra zöldtea-kivonattal 400 ml

Baba sampon zöldtea-kivonattal 400 ml- 400 ml.

A zsíros haj számára készült Baba sampon természetes eredetű zöldtea-kivonatot tartalmaz.

• gyengéd ápolás 1920 óta
• 95%-ban természetes eredetű összetevők
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• szilikonmentes formula
• zsíros hajra

A Baba frissítő sampon zöld tea kivonattal kifejezetten a zsíros hajtípus számára készült, melyet segít frissé és könnyeddé varázsolni. Ráadásul a Baba frissítő sampon zöld tea kivonattal az egész család számára megfelelő gondoskodást biztosít, mivel szilikonmentes, gyengéd formulával rendelkezik, és 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Használatával tiszta és friss érzést biztosíthatsz hajadnak, nap mint nap!

Habos frizurák és fülig érő mosolyok, akárcsak a ramazuri, a Baba sampon a család minden tagjának nagyszerű választás. Amint megvan a gumikacsa és a megfelelő tisztálkodási termékek, már kezdődhet is a vizes móka! A Baba samponok használata gyerekjáték! Alkalmazd nedves hajon a sampont, habosítsd fel, majd öblítsd le! A nagy ramazuri közepette is fontos azonban odafigyelni, mivel kerülni kell a sampon szembe jutását. Ha a szemedbe jut, akkor azonnal mosd ki bő vízzel!

A zsírosodásra hajlamos haj egy átok. Ha keresed a módját, hogy megtörd, akkor nem érdemes a mesebeli herceg palotájának ajtaján kopogtatni egy csókért. Inkább egyszerűen válaszd a Baba frissítő sampont zöld tea kivonattal, amely kifejezetten zsíros hajtípusra lett kifejlesztve, így használatával hajadat könnyűnek és frissnek fogod érezni minden mosás után.

Zöldtea (Camellia Sinensis Leaf Extract): A Dél-Kínában őshonos matcha zöldtea a tea „legegészségesebb” formájaként ismert a feldolgozási folyamata miatt, mely rendkívül magas tápanyagszintet eredményez. A zöldteáról elsődlegesen egy forró csésze jut eszünkbe, azonban számtalan felhasználási módja ismert a szépségiparban is, mind a bőr-, mind a hajápolásban hasznos összetevő. Antioxidáns- és vitamintartalommal rendelkezik, többek közt hajerősítő és a külső hatásoktól védő tulajdonságáról ismert.

Felhasználói vélemények