Baba sampon uborka kivonattal 400 ml

Baba volumennövelő sampon uborka kivonattal 400 ml- 400 ml.

A Baba uborkás samponja kifejezetten a vékony szálú haj volumen növelésére lett fejlesztve.

• gyengéd ápolás 1920 óta
• 96%-ban természetes eredetű összetevők
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• szilikonmentes formula
• vékonyszálú hajra

A Baba volumennövelő sampon uborkakivonattal kifejezetten a vékonyszálú hajra lett kifejlesztve, növeli a haj volumenét, segít azt dús hatásúvá varázsolni. Gyengéd, szilikonmentes formulája az egész család számára alkalmas, ráadásul 96%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Friss, kellemes illatú, így a hajmosás üdítő élményt nyújthat az egész család számára. Kell a frissesség a ramazurihoz!

Habos frizurák és fülig érő mosolyok, akárcsak a ramazuri, a Baba sampon a család minden tagjának nagyszerű választás. Amint megvan a gumikacsa és a megfelelő tisztálkodási termékek, már kezdődhet is a vizes móka! A Baba samponok használata gyerekjáték! Alkalmazd nedves hajon a sampont, habosítsd fel, majd öblítsd le! A nagy ramazuri közepette is fontos azonban odafigyelni, mivel kerülni kell a sampon szembe jutását. Ha a szemedbe jut, akkor azonnal mosd ki bő vízzel!

A családi fotókon nem mutat a frizurád, nem tűnik elég dúsnak a hajad? Van megoldás! Baba volumennövelő sampon uborkakivonattal kifejezetten a vékonyszálú hajra lett kifejlesztve, csiribí-csiribá... és dúsnak hat a haj! Nem varázslatnak köszönhető az eredmény, hanem a Baba sampon gyengéd formulájának, melyet az egész család használhat.

Uborka (Cucumis Sativus Fruit Extract): Az uborkáról valószínűleg mindenkinek a szemre helyezett kígyóuborka szeletek jutnak eszébe, amikor a szépségápolásban betöltött szerepéről beszélünk, azonban számos egyéb felhasználása is ismert magas víztartalmának és antioxidáns hatásának köszönhetően. Hidratáló hatásáról ismert, és arról, hogy védi a sejteket a környezet káros hatásaitól, mint például az UV-sugárzás.

Felhasználói vélemények