Baba folyékony szappan antibakteriális hatású teafaolajjal 250 ml

Baba folyékony szappan antibakteriális teafaolajjal 250 ml- 250 ml.

Baba folyékony szappan teafaolajjal, segít eltávolítani a baktériumokat és így védeni családod egészségét, hogy még felszabadultabb legyen a ramazuri!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• antibakteriális összetevővel

Az anyukák sokat tesznek családjuk egészségének megőrzéséért. Ebben támogatja őket a Baba folyékony szappan, mely antibakteriális összetevőt és teafaolajat tartalmaz. Segít eltávolítani a baktériumokat és így védeni családod egészségét, hogy még felszabadultabb legyen a ramazuri! Ráadásul a folyékony szappan használatával kezünk nemcsak tiszta, de kellemes illatú is lesz.

A kézmosás fontosságát nem lehet elégszer kiemelni, hiszen súlyos megbetegedések forrása is lehet, ha nem mossuk meg elégszer vagy megfelelően a kezünket. A kézmosást minden esetben szappanos vízzel végezzük, hiszen sima vízzel nem lehetséges a szennyeződéseket és a baktériumokat megfelelően eltávolítani. Ebben segítenek a Baba folyékony szappanok, melyek úgy tisztítanak, hogy közben gyengédek a bőrhöz. Miután bevizezted a kezedet, nyomj a tenyeredbe egy kis adagot a szappanból, és habosítsd fel. Alaposan, a kézmosás szabályainak megfelelően mindkét kezedet tisztítsd meg, majd bő vízzel öblítsd le. Folytatódhat is a ramazuri!

Baktériumok? Kosz? Ragacsos kezek? Szülőnek lenni nehéz, hiszen mindig van valami, ami miatt lehet aggódni. Ha szeretnéd egy kicsit megkönnyíteni a dolgodat, akkor válaszd a Baba folyékony szappant teafaolajjal. Antibakteriális összetevőt tartalmaz, bőrbarát formulájának köszönhetően gyengéden ápol és tisztít, ezáltal támogatva nehéz feladatodat.

Teafaolaj (Melaleuca Alternifolia Leaf Oil): Az ausztrál őslakosok régóta gyógyászati célokra használják az ausztrál teafa leveleiből kinyert olajat. A leginkább fertőtlenítő hatásáról ismert teafaolajat széles körben alkalmazzák a szépség- és gyógyászati iparban is.

Felhasználói vélemények