Baba folyékony krémszappan kamilla 250ml

Baba folyékony szappan kamilla 250 ml- 250 ml.

Szerető gondoskodás és felhőtlen jókedv az egész családnak! A Baba kamillás, ápoló folyékony szappannal mindig móka a kézmosás.

• gyengéd ápolás 1920 óta
• kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• krémes

Édes, szerető gondoskodás és felhőtlen jókedv az egész családnak! A kamilla mára a gondoskodás egyik jelképévé vált, gondoskodj hát te is családodról a Baba kamillás, ápoló folyékony szappannal, mellyel mindig móka a kézmosás. Gyengéd, bőrbarát formulájának köszönhetően a kezed nemcsak tiszta, hanem ápolt és illatos is lesz. Amint tiszták a kezek, kezdődhet is a ramazuri!

A kézmosás fontosságát nem lehet elégszer kiemelni, hiszen súlyos megbetegedések forrása is lehet, ha nem mossuk meg elégszer vagy megfelelően a kezünket. A kézmosást minden esetben szappanos vízzel végezzük, hiszen sima vízzel nem lehetséges a szennyeződéseket és a baktériumokat megfelelően eltávolítani. Ebben segítenek a Baba folyékony szappanok, melyek úgy tisztítanak, hogy közben gyengédek a bőrhöz. Miután bevizezted a kezedet, nyomj a tenyeredbe egy kis adagot a szappanból, és habosítsd fel. Alaposan, a kézmosás szabályainak megfelelően mindkét kezedet tisztítsd meg, majd bő vízzel öblítsd le. Folytatódhat is a ramazuri!

Ha a szülői gondoskodásról neked is beugrik egy emlékkép, mikor mézes forró kamilla teával gyógyítottak otthon meghűlés esetén, vagy kamillás borogatással enyhítették bármilyen fájdalmadat, akkor válaszd a Baba kamillás, ápoló folyékony szappant! Használatával ugyanis gyengéd gondoskodást és közös mókát nyújthatsz az egész családod részére.

Kamilla (Chamomilla Recutita Flower Extract): A kamilla sokrétű gyógyhatása miatt régóta az egyik legismertebb gyógynövény. Például a szászok úgy hitték, hogy egyike annak a kilenc szent gyógynövénynek, amelyet Odin istenük adott a világnak. Természetes gyulladásgátló tulajdonsággal rendelkezik, kedvelt összetevő a bőrápolásban. Ráadásul mivel bőrnyugtató hatásáról is ismert, ezért érzékeny bőrre is alkalmazható.

Felhasználói vélemények