Baba szappan jázmin 90g

Baba szappan jázmin 90 g- 90 g.

A jázmin illatú Baba szappan édesmandula-olajjal gyengéd ápolást, virágos illata és lágy habja kényeztetést nyújt bőröd számára.

• gyengéd ápolás 1920 óta
• hidratáló összetevővel
• virágos illat
• kézmosáshoz és fürdéshez is
• mindennapi használatra alkalmas

A jázminos Baba szappan kellemesen virágos illata élménnyé varázsolja az összes zuhanyzást és kézmosást. A benne található édesmandula-olaj pedig mindennapi ápolást és törődést nyújt bőröd számára. Édes, virágos illata és lágy habja kényeztető pillanatokat jelent neked és a bőrödnek nap mint nap.

A kézmosás és a megfelő higiénia fontosságát nem lehet elégszer kiemelni. Főleg egy családban, ahol mindig akadnak ragacsos kezek és maszatos arcok. A Baba szilárd szappanok kézmosáshoz és fürdéshez is jó választásnak bizonyulnak, hiszen úgy tisztítanak, hogy közben gyengédek a bőrhöz. Miután bevizezted a kezedet, dörzsöld meg a szappant, és habosítsd fel. Kézmosás esetén alaposan, mindkét kezedet tisztítsd meg, majd bő vízzel öblítsd le. Folytatódhat is a ramazuri!

A megfelelő szappan kiválasztása kulcsfontosságú, hiszen a mindennapi tisztálkodás egyik fő szereplője: naponta számos alkalommal mosunk kezet vele és használjuk a napindító vagy az esti zuhanyzáshoz. Ha tisztálkodás közben gyengéd gondoskodásra és törődésre vágysz, a jázminos Baba szappan remek választás lehet számodra. Szappanunk kíméletes a bőrhöz, édes illata és lágy habzása pedig kényeztető élménnyé varázsolhatja az olyan egyszerű dolgokat, mint a zuhanyzás vagy a kézmosás.

Édesmandula-olaj (Prunus Amygdalus Dulcis Oil): Az édesmandula-olaj a bőr számára számos fontos vitaminokat, például E-vitamint tartalmaz. Arról ismert, hogy a bőr számára ideális tápláló, nyugtató és hidratáló olaj, segít a bőr struktúráját, és hibáit helyreállítani. A szépségiparban gyakran használt alapanyag, minden bőrtípusra alkalmazható.

Jázmin kivonat (Jasminum Officinale Flower Extract): A jázmin édes illatú, egzotikus virág, Észak-Indiában, Pakisztánban és a Himalája északnyugati részén őshonos, ahol a szépség szimbólumának tartják. Számos egészségügyi célra használható, az ajurvédikus orvoslásban is közkedvelt. Antibakteriális tulajdonságáról és a bőrre gyakorolt jótékony hatásairól is ismert. A jázmin tonizálja a bőrt és növeli annak rugalmasságát. Emellett a jázmin illat segíti a relaxációt és az alvást.

Felhasználói vélemények