Baba testápoló Intenzív 400ml

Baba intenzív testápoló 400ml- 400 ml.

A Baba intenzív testápoló segít helyreállítani a bőr természetes nedvességtartalmát még akkor is, ha az nagyon száraz.

8 az 1-ben ápolás:
• Hipoallergén hidratálás
• 48 órás hidratálás
• Puha bőr
• Hidratáló lipidekkel
• Nem zsíros formula
• Gyorsan beszívódó formula
• A bőrrel együttműködve segít a ceramidok előállításában
• Segít a bőr természetes védőrétegének megerősítésében

A Baba intenzív testápoló segít helyreállítani a bőr természetes nedvességtartalmát még akkor is, ha az nagyon száraz. Ez az enyhén illatos testápoló kifejezetten érzékeny bőrre lett fejlesztve, melyet véd és hidratál. Tehát, ha úgy érzed, hogy hatékony hidratálásra van szüksége bőrödnek, akkor jó választás ez a testápoló. Gyengéd ápolást biztosít számodra és szeretteid számára, kicsiknek, nagyoknak egyaránt gyerekjáték vele a bőrápolás. Ez a lágy testápoló könnyen kenhető és teljesen beszívódik, ezáltal kellemes bőrérzetet ad.

Válaszd ki a kedvenc illatodat a Baba tusfürdők közül, hogy frissítő és kényeztető élmény legyen a zuhanyzás. Utána, hogy mindig szép és ragyogó legyen a bőröd és megőrizd a hidratáltságát, használj te is Baba testápolót! A könnyen kenhető testápolót bele kell masszírozni a bőrödbe, és az teljesen beszívódik, ezáltal kellemes bőrérzetet ad. Koronázd meg te is a ramazurival telt napodat egy kis bőrápolással!

Az érzékeny bőr az átlagosnál több ápolást, hidratálást igényelhet, különben nemcsak nem lesz szép, de akár fájdalmat és sok bosszúságot is okozhat. Bőrérzékenység bármikor előfordulhat, hiszen rengeteg környezeti tényezővel kell nap, mint nap bőrünknek megküzdenie. De talán a legproblémásabb időszak a tél. Ilyenkor ugyanis a nagy hideg, a központi fűtés, a szeles időjárás, és a kinti-benti hőmérséklet közti jelentős különbség mind kihívás elé állítják a bőrünket. Ne hagyd, hogy a ramazuri útjába álljon az érzékeny bőr! A Baba intenzív testápoló használata számodra és a bőröd számára is kellemes és nyugodt pillanata lesz a napnak.

Glicerin (Glycerin): A glicerin már régóta ismert nedvességmegkötő hatásáról. A glicerin segít hidratálni a bőrt és hozzájárul a szaruréteg nedvességtartalmának megőrzéséhez. Alkalmazható száraz, érzékeny és hámlásra hajlamos bőrre is.

Felhasználói vélemények