Baba testápoló Mélyhidratáló 400ml

Baba mélyhidratáló testápoló 400ml- 400 ml.

A Baba mélyhidratáló testápoló a szaruréteg mélyére hatolva biztosít hosszantartó hidratálást, így a bőr puha és rugalmas lesz.

8 az 1-ben ápolás:
• Hipoallergén hidratálás
• 48 órás hidratálás
• Puha bőr
• Hidratáló lipidekkel
• Nem zsíros formula
• Gyorsan beszívódó formula
• A bőrrel együttműködve segít a ceramidok előállításában
• Segít a bőr természetes védőrétegének megerősítésében

A Baba mélyhidratáló testápoló a szaruréteg mélyére hatolva biztosít hosszantartó hidratálást. Így még a száraz bőrt is segít puhává és rugalmassá tenni. Ez a testápoló zabkivonat hozzáadásával készült, mely többek közt a hidratáló hatásáról jól ismert bőrápoló összetevő. A testápoló kellemes illatával mindennapi kényeztetést nyújt számodra, hidratáló hatása segít, hogy bőröd újjáéledjen, te pedig megszabadulj a bőrszárazságtól. Ez a lágy testápoló könnyen kenhető és teljesen beszívódik, ezáltal kellemes bőrérzetet ad.

Válaszd ki a kedvenc illatodat a Baba tusfürdők közül, hogy frissítő és kényeztető élmény legyen a zuhanyzás. Utána, hogy mindig szép és ragyogó legyen a bőröd és megőrizd a hidratáltságát, használj te is Baba testápolót! A könnyen kenhető testápolót bele kell masszírozni a bőrödbe, és az teljesen beszívódik, ezáltal kellemes bőrérzetet ad. Koronázd meg te is a ramazurival telt napodat egy kis bőrápolással!

A száraz bőr az átlagosnál több hidratálást igényel, különben nemcsak nem lesz szép, de akár fájdalmat és sok bosszúságot is okozhat. Télen gyakran még azok is bőrszárazsággal küszködnek, akiknek az év többi részében nincs problémájuk bőrük hidratáltságával. Ennek oka, hogy a nagy hideg, a központi fűtés, a szeles időjárás, és a kinti-benti hőmérséklet közti jelentős különbség mind kihívás elé állítják a bőrünket. Ne hagyd, hogy a ramazuri útjába álljon a száraz bőr! A Baba mélyhidratáló testápoló használata számodra és a bőröd számára is kellemes és nyugodt pillanata lesz a napnak.

Zab (Avena Sativa Straw Extract): A zab jótékony hatása már az ókori egyiptomiak által is ismert volt, kivonatát még ma is fürdők vizében használják leginkább bőrbetegségek kezelésére és az irritált bőr megnyugtatására. A zabkivonat számos bőrápoló tulajdonságáról ismert, gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató hatása mellett arról is, hogy csökkenti az allergiás reakciókat.

Felhasználói vélemények