Baba cseresznye illatú frissítő tusfürdő 400 ml

Baba frissítő tusfürdő cseresznye illat 400 ml- 400 ml.

Ecc-pecc kimehetsz, cseresznyében fürödhetsz! Próbáld ki a Baba cseresznyeillatú frissítő tusfürdőt tele játékossággal! Induljon a ramazuri!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• frissítő
• gyümölcsös illat

Ecc-pecc kimehetsz, cseresznyében fürödhetsz! Próbáld ki a Baba cseresznyeillatú frissítő tusfürdőt tele játékossággal! Legyen szó cseresznye-fülbevalókról vagy zsonglőr-előadásról, mindenkinek eszébe juthat egy csintalan gyerekkori emlék a Baba cseresznyeillatú tusfürdőről, amely frissítően édes illatot hagy maga után és gondoskodik bőrünk ápolásáról. Legyél egy pillanatra újra te is gyermek, és induljon a ramazuri!

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

Ha nyaranta a nagymama kertjében két kézzel tömted magadba a cseresznyét a fáról elcsenve, vagy a legváltozatosabb ékszereket készítetted el belőlük, akkor tetszeni fog a Baba cseresznyeillatú frissítő tusfürdő! Egy pillanatra felidézheted a napsütötte gyümölcs zamatát, és a gyerekkori felhőtlen szórakozás érzését! Így pedig könnyebben elmerülhetsz a gyermeki fantázia világában a családi móka közepette!

Cseresznye illat: A cseresznyéről megannyi különböző dolog juthat eszünkbe – a tavaszi cseresznyefák lenyűgöző fehér virágai, az édesen zamatos, ropogós gyümölcs, a belőle készült finom édességek, cseresznyézés a nagymama kertjében vagy a végtelen játéklehetőség, amelyet a termés egy gyerek számára nyújt. Egy biztos, a cseresznye illata ezernyi boldog emléket tud megidézni.

Felhasználói vélemények