Baba tusfürdő édesmandula 400 ml

Baba kényeztető tusfürdő édesmandula illat 400 ml- 400 ml.

Bármekkora is volt a ramazuri, falatnyi nyugalom és pillekönnyű kikapcsolódás vár az édesmandula illatú Baba Macaron tusfürdővel! Lágy habja és édes illata kényeztető gondoskodás a bőrödnek minden zuhanyásnál.

• gyengéd ápolás 1920 óta
• bőrbarát pH
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• kényeztető
• édes illat

Bármekkora is volt a ramazuri, a felfordulás vagy a játszadozás, falatnyi nyugalom és pillekönnyű kikapcsolódás vár az édesmandula illatú Baba Macaron tusfürdővel! Élvezd ki ezeket a bájos pillanatokat, a lágy hab és az édes illat kavalkádját! Kényeztető gondoskodást nyújt a bőrödnek minden zuhanyzásnál.

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

Mindigis édesszájú voltál és elkápráztatnak a mennyei ízű finomságok? Te is nehezen állsz ellen a pillekönnyű, kényeztető macaronok csábításának? A Baba Macaron tusfürdője édesmandula illatával megidézi számodra az elragadó falatok világát zuhanyzás közben, lágy habja pedig derűt csalhat az arcodra.

Édesmandula illat: Az édesmandula illata megannyi kellemes emléket és pillanatot juttathat eszünkbe. Felidézheti bennünk a tavasz érkezését, amikor a mandulafák virágba borulnak és az új évszakot ünneplik. Emellett a családi eseményeket vagy a közös süteménykészítés örömét, ahol a főszerepben elragadó édességek állnak. Ekkor a mandulából készült marcipán vagy a színesen díszített macaronok édes illata körbelengi az egész helyiséget és széles mosolyt csalnak az arcokra.

Felhasználói vélemények