Baba tusfürdő Tej és gyümölcsillat 400ml

Baba kényeztető tusfürdő tej és gyümölcs illat 400 ml- 400 ml.

Kényeztesd magad a Baba tej és gyümölcsillat tusfürdővel, hogy feltöltődj, és szívből ramazurizz újra… és újra… és újra…

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• kényeztető
• gyümölcsös illat

Kényeztesd magad a Baba tej és gyümölcsillat tusfürdővel, hogy feltöltődj, és szívből ramazurizz újra… és újra… és újra... Használatával vár a felhőtlen feltöltődés és relaxáló zuhanyzás! A tusfürdő lágy habjával jól indulhat a napod, és egy hosszú nap után is üdítő frissességet nyújt az egész családnak. Ráadásul a narancs, őszibarack, alma és feketeribizli illatharmóniája friss, gyümölcsös fuvallattal kényezteti az érzékeidet.

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

A végtelennek tűnő ramazuri igazán fárasztó tud lenni a kicsik és a nagyok számára is. Néha egy pillanatra meg kell állni, és felkészülni a folytatásra. Ilyenkor, ha friss és kényeztető fürdési élményre vágysz, akkor keresd a Baba tej és gyümölcsillatú tusfürdőjét! Élvezd a fürdés relaxáló pillanatait a Baba tej és gyümölcsillatú tusfürdőjével, mely kényeztető lágy habjával felfrissít, és üde illatot hagy maga után. Így aztán kellő energiával folytatódhat a közös családi móka!

Tej (Sine Adipe Lac): A tejet régóta használják az öregedés hatásainak csökkentésére és a bőr friss és szép megjelenésének megőrzésére. Az egyiptomi királynő, Kleopátra híres volt arról, hogy rendszeresen fürdött kecsketejben. Számos vallási szöveg, köztük a Biblia és a Korán a tejet a test és a lélek táplálékaként említi. Számos jótékony hatása ismert, többek közt gyulladáscsökkentő, öregedésgátló, sebgyógyulást gyorsító és bőrhidratáló.

Gyümölcs illat: Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack... A gyümölcsökről számtalan édes élmény jut eszünkbe – piték és torták, fagylalt- és gyümölcskelyhek, cseresznye-fülbevalók és alma zsonglőrködés. Jellegzetes illatukat megérezve szinte érezzük a zamatukat, ráadásul megelevenedhet előttünk egy igazi családi ramazuri képe, gyümölcstorta sütésről vagy közös gyümölcsszedésről.

Felhasználói vélemények