Baba tusfürdő Gyöngyvirág-Viola 400ml

Baba krémtusfürdő gyöngyvirág és viola illat 400 ml- 400 ml.

Mintha mezítláb táncolnál a virágos mezőn... Ilyen a csengő-bongó gyöngyvirág és lágy viola illatának harmóniájából született gyengéd Baba krémtusfürdő.

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• krémes
• virágos illat

Mintha mezítláb táncolnál a virágos mezőn... Ilyen a csengő-bongó gyöngyvirág és lágy viola illatának harmóniájából született gyengéd Baba krémtusfürdő. A virágok nyelvén a gyöngyvirág a boldogsághoz való visszatérést szimbolizálja. Ha egy pillantást vetünk a kis fehér csengettyűire, máris halljuk a zeneszót és érezzük a magával ragadó finom, virágos illatot. Ez a Baba krémtusfürdő a viola illatával megbolondítva igazán különleges gyöngyszem, mely gyengéden ápolja a bőrt, miközben illata nyugtatólag hat a testre és lélekre egyaránt.

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

Végtelen színes virágosmezők, gyengéd szellő, a madarak lágy csicsergése... Ha te is, mikor lehunyod a szemedet, és igazi belső nyugalmat keresel, ezt látod a lelki szemeid előtt, akkor próbáld ki a Baba gyöngyvirág és viola illat krémtusfürdőt! Ha megérzed az illatát, hirtelen olyan érzésed támadhat, mintha mezítláb táncolnál a virágos mezőn!

Gyöngyvirág illat: A májusi gyöngyvirág a szobát betöltő kellemes illatával és haranghoz hasonló szép kis virágaival a nyár előfutára, így talán nem meglepő, hogy egyes kultúrákban a szerelemnek, a boldogságnak vagy a szerencsének a jelképe. Hiszen a gyöngyvirág bódító illatát megérezve kinek nem jut eszébe egy emlékezetes tavaszi családi kirándulás, egy olyan emlék, amely egyből mosolyt csal az arcra?

Viola illat: A violák változatos színben pompázó szépséges és hosszú virágfürtjei a tavasz végi, nyári eleji időszak igazi kedvencei. Az időtlen szépség jelképeként a viola anyák napi ünnepségek és iskolai ballagások virágcsokraiban illatozik, vagy szépséges nyári esküvőkön díszeleg, az illata a mindennapokba is képes egy kis ünnepi hangulatot és boldogságot csempészni.

Felhasználói vélemények