Baba tusfürdő Lanolinos 400ml

Baba krémtusfürdő lanolin 400 ml- 400 ml.

Minden nap van okod az örömre! A Baba lanolinos krémtusfürdő nem csak ápolja a bőröd, hanem finom illatával jókedvre deríti az egész családot. Éljen a ramazuri!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• krémes
• gyengéd illat

Minden nap van okod az örömre! A Baba lanolinos krémtusfürdő nem csak ápolja a bőröd, hanem finom illatával jókedvre deríti az egész családot is. Igazi klasszikus családi kedvenc, amely már évtizedek óta megtalálható a magyar családok fürdőszobáiban. Te is ezt használtad már gyerekkorodban is? Éljen a ramazuri!

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

Szereted a megszokott dolgokat? Nagy rajongója vagy a régi klasszikusoknak? Ha az a típus vagy, aki nem szeret kísérletezgetni, hanem a bevált termékeket használnád rutinszerűen, akkor jó választás számodra a Baba lanolinos krémtusfürdője! Az igazi klasszikus, finom illatú, krémes tusfürdő a nap fénypontjává varázsolhatja a zuhanyzás és fürdés perceit az egész család számára.

Lanolin: A lanolin - másnéven gyapjúviasz - egy viaszos anyag, melyet az emberiség már régóta ismer, és már az ókorban is használták orvosi és kozmetikai célokra. A lanolin jelenleg is a szépségipar egy keresett összetevője. Bőrpuhító és hidratáló hatásáról, nedvességmegkötő képességéről ismert, emiatt a száraz bőr ápolószere lehet.

Felhasználói vélemények