Baba sheavaj és narancsvirág kényeztető tusfürdő 400 ml

Baba krémtusfürdő sheavaj és narancsvirág illat 400 ml- 400 ml.

Kényeztesd a bőröd a Baba sheavaj- és narancsvirág-illatú tusfürdő lágy, nyugtató ölelésével egy hatalmas ramazuri után!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• krémes
• virágos illat

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis nyugalomra és kikapcsolódásra, akkor kényeztesd a bőröd a Baba sheavaj- és narancsvirág-illatú tusfürdő lágy, nyugtató ölelésével egy hatalmas ramazuri után! Krémes, lágy habja különleges élményt nyújt a mosakodás során, melyben segít a sheavaj és narancsvirág tökéletes illatkombinációja: a sheavaj arról ismert, hogy lágyan ápolja a bőrt, míg a narancsvirág finom illata édessé varázsolja a zuhanyozás perceit.

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

Néha már a kávé sem segít, mikor túlzottan kifárad az ember a szorgos hétköznapok és hatalmas családi ramazurik közepette! Ilyenkor szükség van egy kis nyugalomra és kikapcsolódásra, legyen szó hosszú zuhanyról vagy forró fürdőről. Ha már elpakoltad a gumikacsákat, és előkészítetted a rongyosra olvasott kedvenc regényedet, a kényeztető pillanatokban tökéletes partner a Baba sheavaj- és narancsvirág-illatú tusfürdő.

Sheavaj (Butyrospermum Parkii Butter): A sheavaj az afrikai sheafa, más néven karitéfa gyümölcsének magjából nyert puha vaj. A sheavaj a bőrben természetesen is megtalálható zsírsavakat, A- és E-vitamint tartalmaz, és arról ismert, hogy segíti a bőr védőrétegét megvédeni és a nedvességet megtartani. Gyulladáscsökkentő hatása van és ismert arról is, hogy segít megőrizni a bőr természetes rugalmasságát.

Narancsvirág illat: A narancsfa fehér virágainak illata egy mediterrán gyümölcsös lugasba varázsol, egy pillanatra elfeledteti a mindennapok nehézségeit. Hatására megelevenedhet a szemünk előtt a sugárzó napsütés, a végtelen tengerek képe a lubickoló gyerekekkel. A legnagyobb téli hideg közepette is egy kis nyarat varázsolhatunk a fürdőszobánkba.

Felhasználói vélemények