Baba krémhabfürdő tej és gyümölcs 750 ml
Baba krémhabfürdő tej és gyümölcs 750 ml
Baba krémhabfürdő tej és gyümölcs 750 ml
Baba krémhabfürdő tej és gyümölcs 750 ml
Baba krémhabfürdő tej és gyümölcs 750 ml
Baba krémhabfürdő tej és gyümölcs 750 ml

Baba krémhabfürdő tej és gyümölcs 750 ml 

A Baba tej és gyümölcsillat habfürdőjével nincs többé fürdés ramazuri nélkül. Vár a jókedv és a nevetés! 
• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• jól habzik
• gyümölcsös illat

  A Baba tejes és gyümölcsös illatú krémhabfürdőjével nincs többé fürdés ramazuri nélkül. Használatával vár a felhőtlen jókedv és az önfeledt nevetés! A krémhabfürdő lágy habjával jól indulhat a napunk, és egy hosszú nap után is üdítő frissességet nyújt az egész családnak. Ráadásul a narancs, őszibarack, alma és feketeribizli illatharmóniája friss, gyümölcsös fuvallattal kényezteti érzékeinket.
Engedjetek egy kád meleg vizet, öntsetek bele egy kicsit a krémhabfürdőből, és miután az felhabzott, pakoljátok tele a kádat gumikacsákkal. Máris indulhat a ramazuri! Nem számít, hogy a gyerekek éppen hableányosat vagy kalózosat játszanak, a Baba krémhabfürdők feldobják ezeket a pillanatokat! A móka végezetével, vízzel mossátok le egyszerűen. Ráadásul, mivel a szappanbuborékokból sosem elég, a krémhabfürdő kézmosásra és zuhanyzásra is használható, és mindennapos használatra is alkalmas.
A végtelennek tűnő ramazuri igazán fárasztó tud lenni a kicsik és a nagyok számára is. Néha egy pillanatra meg kell állni, és felkészülni a folytatásra. Ilyenkor jól eshet egy friss és kényeztető fürdési élmény. Élvezd a fürdés relaxáló pillanatait a Baba tej és gyümölcsillatú krémhabfürdővel, mely kényeztető lágy habjával felfrissít, és üde illatot hagy maga után. Így aztán kellő energiával folytatódhat a közös családi móka!
Tej (Sine Adipe Lac): A tejet régóta használják az öregedés hatásainak csökkentésére és a bőr friss és szép megjelenésének megőrzésére. Az egyiptomi királynő, Kleopátra híres volt arról, hogy rendszeresen fürdött kecsketejben. Számos vallási szöveg, köztük a Biblia és a Korán a tejet a test és a lélek táplálékaként említi. Számos jótékony hatása ismert, többek közt gyulladáscsökkentő, öregedésgátló, sebgyógyulást gyorsító és bőrhidratáló.

Gyümölcs illat: Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack... A gyümölcsökről számtalan édes élmény jut eszünkbe – piték és torták, fagylalt- és gyümölcskelyhek, cseresznye-fülbevalók és alma zsonglőrködés. Jellegzetes illatukat megérezve szinte érezzük a zamatukat, ráadásul megelevenedhet előttünk egy igazi családi ramazuri képe, gyümölcstorta sütésről vagy közös gyümölcsszedésről.