Baba tengeri ásvány férfi tusfürdő 750 ml

Baba férfi tusfürdő tengeri ásvány 2in1 750 ml- 750 ml.

Légy merész, szabad, vad, akár a tenger! Élvezd a Baba tengeri ásvány 2 in 1 sampon és tusfürdő kirobbanó energiáit, mondj igent minden kalandra!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• férfias illat
• frissítő

A tenger sós vize más, mint az édesvíz. Nem csak azért, mert könnyebb fenn maradni a tetején. Valahogy más benne lenni. Egészen különleges érzés, mert szinte él az a hatalmas, végtelennek tűnő víztömeg. Magával ragadja a képzeletet és szinte lehengerli a tudatot az a rengeteg energia, a végtelen mélység. Légy merész, szabad, vad, akár a tenger! Élvezd a Baba tengeri ásvány 2 in 1 férfi tusfürdő kirobbanó energiáit, mondj igent minden kalandra!

A Baba férfi tusfürdők formuláit kifejezetten a férfiak igényeire szabottan alakították ki, mert az apukáknak is jár egy kis feltöltődés! Legyen szó egy forró nyári napon egy hűsítő zuhanyról, vagy egy hideg téli estén egy kád forró vízről, a Baba férfi tusfürdők ideális választásnak bizonyulnak, és napi szinten is használhatóak. A 2 az 1-ben tulajdonságuknak köszönhetően nemcsak tisztálkodásra, de hajmosásra is alkalmasak, ezáltal is megkönnyítve a szorgos mindennapokat. Egyszerűen önts egy keveset a tenyeredbe a flakonból, kellően habosítsd fel, majd élvezd a frissítő illatot és kényeztető érzést, mielőtt leöblítenéd! Jó kezdet minden reggelre, és befejezés minden estére. Ráadásul használható fürdésre és kézmosásra is.

A tenger szinte felfoghatatlan méreteket ölt, a mélyben pedig számtalan titok lakozik. A Baba tengeri ásvány tusfürdő elhozza a mélytenger izgalmait a fürdőszobába is! Ha azt szeretnéd, hogy a zuhanyzás ne csak a napi rutinod része legyen, hanem egy élmény is, akkor válaszd ezt a különleges tusfürdőt, és idézd meg a tengerek magával ragadó világát minden nap! Jó választás, ha szeretnél elszakadni a dolgos hétköznapoktól egy pillanatra, és visszaidézni egy felhőtlen, felszabadító nyaralást, a szabadság igazi ízét.

Gyöngykivonat (Hydrolyzed Pearl): Világszerte a gyöngy a tökéletes szépség szimbólumaként hatalmas hírnévnek örvend. A gyöngykivonatot már 3000 évvel ezelőtt is használták bőrápolásra. Ismert bőrápoló hatásáról, aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek arról ismertek, hogy lassítják a bőr öregedési folyamatait és segítik a bőr hidratálását.

Felhasználói vélemények