Baba krémhabfürdő Lanolin 750ml

Baba krémhabfürdő lanolin 750 ml- 750 ml.

Merülj el lágyan a Baba lanolinos habfürdő kényeztető habjában, próbálj fel egy habszakállt vagy habparókát, és nevess nagyokat!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• jól habzik
• gyengéd illat

A habfürdőzés ünnepség kicsiknek és nagyoknak: szórakoztató és egyben élvezetes, ahogy felgyülemlik a hab és mindent beterít. Merülj el lágyan a Baba lanolinos krémhabfürdő kényeztető habjában, próbálj fel egy habszakállt vagy habparókát, és nevess nagyokat! A habfürdőzés nemcsak móka, hanem kényeztetés is, mivel a lágy hab gyengéden ápol és felfrissít, miközben üde illatot hagy maga után.

Engedjetek egy kád meleg vizet, öntsetek bele egy kicsit a krémhabfürdőből, és miután az felhabzott, pakoljátok tele a kádat gumikacsákkal. Máris indulhat a ramazuri! Nem számít, hogy a gyerekek éppen hableányosat vagy kalózosat játszanak, a Baba krémhabfürdők feldobják ezeket a pillanatokat! A móka végezetével, vízzel mossátok le egyszerűen. Ráadásul, mivel a szappanbuborékokból sosem elég, a krémhabfürdő kézmosásra és zuhanyzásra is használható, és mindennapos használatra is alkalmas.

A Baba generációk óta nyújt kényeztető gondoskodást a magyar családok számára, ezért klasszikus illata visszaidézheti a saját habszakáll és habparóka készítéssel töltött édes gyerekkori emlékeidet. Kicsik és nagyok régi jó barátja, a ramazuri igazi társa. Ha egy olyan krémhabfürdőt keresel, amit az egész család szeretni fog, akkor válaszd a Baba lanolinos krémhabfürdőjét!

Lanolin: A lanolin - másnéven gyapjúviasz - egy viaszos anyag, melyet az emberiség már régóta ismer, és már az ókorban is használták orvosi és kozmetikai célokra. A lanolin jelenleg is a szépségipar egy keresett összetevője. Bőrpuhító és hidratáló hatásáról, nedvességmegkötő képességéről ismert, emiatt a száraz bőr ápolószere lehet.

Felhasználói vélemények