Baba tej és gyümölcsillat krémhabfürdő 750 ml

Baba krémhabfürdő tej és gyümölcs 750 ml- 750 ml.

A Baba tej és gyümölcsillat habfürdőjével nincs többé fürdés ramazuri nélkül. Vár a jókedv és a nevetés!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• jól habzik
• gyümölcsös illat

A Baba tejes és gyümölcsös illatú krémhabfürdőjével nincs többé fürdés ramazuri nélkül. Használatával vár a felhőtlen jókedv és az önfeledt nevetés! A krémhabfürdő lágy habjával jól indulhat a napunk, és egy hosszú nap után is üdítő frissességet nyújt az egész családnak. Ráadásul a narancs, őszibarack, alma és feketeribizli illatharmóniája friss, gyümölcsös fuvallattal kényezteti érzékeinket.

Engedjetek egy kád meleg vizet, öntsetek bele egy kicsit a krémhabfürdőből, és miután az felhabzott, pakoljátok tele a kádat gumikacsákkal. Máris indulhat a ramazuri! Nem számít, hogy a gyerekek éppen hableányosat vagy kalózosat játszanak, a Baba krémhabfürdők feldobják ezeket a pillanatokat! A móka végezetével, vízzel mossátok le egyszerűen. Ráadásul, mivel a szappanbuborékokból sosem elég, a krémhabfürdő kézmosásra és zuhanyzásra is használható, és mindennapos használatra is alkalmas.

A végtelennek tűnő ramazuri igazán fárasztó tud lenni a kicsik és a nagyok számára is. Néha egy pillanatra meg kell állni, és felkészülni a folytatásra. Ilyenkor jól eshet egy friss és kényeztető fürdési élmény. Élvezd a fürdés relaxáló pillanatait a Baba tej és gyümölcsillatú krémhabfürdővel, mely kényeztető lágy habjával felfrissít, és üde illatot hagy maga után. Így aztán kellő energiával folytatódhat a közös családi móka!

Tej (Sine Adipe Lac): A tejet régóta használják az öregedés hatásainak csökkentésére és a bőr friss és szép megjelenésének megőrzésére. Az egyiptomi királynő, Kleopátra híres volt arról, hogy rendszeresen fürdött kecsketejben. Számos vallási szöveg, köztük a Biblia és a Korán a tejet a test és a lélek táplálékaként említi. Számos jótékony hatása ismert, többek közt gyulladáscsökkentő, öregedésgátló, sebgyógyulást gyorsító és bőrhidratáló.

Gyümölcs illat: Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack... A gyümölcsökről számtalan édes élmény jut eszünkbe – piték és torták, fagylalt- és gyümölcskelyhek, cseresznye-fülbevalók és alma zsonglőrködés. Jellegzetes illatukat megérezve szinte érezzük a zamatukat, ráadásul megelevenedhet előttünk egy igazi családi ramazuri képe, gyümölcstorta sütésről vagy közös gyümölcsszedésről.

Felhasználói vélemények