Baba aloe vera és avokádó krémtusfürdő 400 ml

Baba krémtusfürdő aloe vera és avokádó 400 ml- 400 ml.

Szívd magadba a napfény illatát az aloe vera és avokádókivonattal gazdagított Baba tusfürdővel. Vár a nyár, a szabadság és a ramazuri!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• krémes
• gyümölcsös illat

Szívd magadba a napfény illatát az aloe vera és avokádókivonattal gazdagított Baba tusfürdővel. Az aloe vera és az avokádó a perzselő forróság országaiból jön, így a Baba aloe verás és avokádós krémtusfürdő használatával egy pillanatra szinte te is a világ másik végén találhatod magadat. Válaszd te is ezt a tusfürdőt, ha egy kis napfényre van szükséged a borús hétköznapok közepette! Vár a nyár, a szabadság és a ramazuri!

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

A tél sötét hónapjai során gyakran szinte álomszerűnek tűnik a napsütötte nyár. Ha neked is hiányzik már a napfény, akkor válaszd a Baba aloe verás és avokádós krémtusfürdőt, mely a gyengéd ápoltság érzését nyújtja nap mint nap. A krémtusfürdő illata magával ragad, és szinte megidézi a távoli tájakat, ahonnan az aloe vera és az avokádó származik. Szívd magadba a napfény illatát!

Avokádó (Persea Gratissima Fruit Extract): Az avokádó egészséges, hidratáló zsírokat, zsírsavakat és E-vitamint tartalmaz, amelyek mindegyike arról ismert, hogy hidratáló és öregedésgátló hatású. Éppen ezért hazájában, Dél-Amerikában évszázadok óta szépségápolási termékként használták. Az avokádóban található antioxidáns vegyületek ismertek arról, hogy védelmet nyújtanak bőrnek a környezeti ártalmak ellen. Ráadásul az avokádó ismert arról is, hogy segít megőrizni a nedvességet a bőr hámrétegében és puhává és hidratálttá tenni azt.

Aloe vera (Aloe Barbadensis Leaf Extract): Az aloe vera egy kaktuszhoz hasonló növény, amely őshazája Afrika és India. A „halhatatlanság növényeként” is ismert, évszázadok óta használják gyógyászati célokra. Az aloe levelei letörésekor megjelenő gél helyileg alkalmazható a bőr gyógyítására és megnyugtatására kisebb és tartós bőrbetegségek esetén is. Az aloe levelei különféle antioxidánsokat tartalmaznak, beleértve a béta-karotint, a C- és E-vitamint, amelyek arról ismertek, hogy javítják a bőr hidratációját és a feszességét.

Felhasználói vélemények