Baba kakaóvaj kényeztető habfürdő 750 ml

Baba krémhabfürdő kakaóvaj 750 ml- 750 ml.

Igazi mesevilágban érezheted magad a Baba lágy, kakaóvajas habfürdőjével. Téged is vár a hetedhét országra szóló ramazuri!

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• jól habzik
• édes illat

Igazi mesevilágban érezheted magad a Baba lágy, kakaóvajas krémhabfürdőjével. Téged is vár a hetedhét országra szóló ramazuri! Közben pedig édes illata megeleveníti a trópusok izgalmas és rejtelmes világát. Elhozza a fürdőszobádba az esőerdők mesebeli, titokzatos világát, és egy pillanatra kiszakadhat az egész család a szürke mindennapok valóságából. Hiszen ez a családi móka igazi szépsége — együtt egy saját habvilágot teremthettek a fürdőszobátokban a Baba kakaóvajas krémhabfürdőjének segítségével.

Engedjetek egy kád meleg vizet, öntsetek bele egy kicsit a krémhabfürdőből, és miután az felhabzott, pakoljátok tele a kádat gumikacsákkal. Máris indulhat a ramazuri! Nem számít, hogy a gyerekek éppen hableányosat vagy kalózosat játszanak, a Baba krémhabfürdők feldobják ezeket a pillanatokat! A móka végezetével, vízzel mossátok le egyszerűen. Ráadásul, mivel a szappanbuborékokból sosem elég, a krémhabfürdő kézmosásra és zuhanyzásra is használható, és mindennapos használatra is alkalmas.

A téli hideg estéken egy hosszú nap után a finom meleg kakaónál már csak egy forró fürdő eshet jobban. Időnként ugyanis nagy szükség van a kikapcsolódásra a dolgos hétköznapokban, és jól esik hosszú perceket eltölteni egy kád forró vízben, amihez a Baba kakaóvajas krémhabfürdője segítséget nyújt. Finom, édes illata és krémes, simogató habja olyan édessé teszi a fürdés perceit, mint amilyen édessé az igazi családi pillanatok teszik a mindennapokat. Ha édes kikapcsolódásra vágysz, akkor keresd a Baba kakaóvajas krémhabfürdőjét!

Kakóvaj (Theobroma Cacao Extract): Már az inkák és a maják is felismerték, hogy a kakaófa termése, a kakaóbab különleges, az „istenek eledele”. Azonban nemcsak a zamata teszi különlegessé ezt a termést, hanem a belőle kinyerhető kakaóvaj is. A kakaóvaj arról ismert, hogy segít átmenetileg megvédeni a sérült bőrt a káros ingerektől és hidratáló képességének köszönhetően gyakran ajánlják várandós nők számára a striák megelőzésére. Ezenkívül arról is ismert, hogy lassítja a bőr vízvesztését. Tulajdonságai miatt számos testvajban és testápolóban is megtalálható.

Felhasználói vélemények