Baba tusfürdő Málna és Rózsafa 750 ml

Baba kényeztető tusfürdő málna és rózsafa 750 ml- 750 ml.

Egy puszi ide, egy puszi oda, jut mindenhova! Merülj el az édes habcsókálomban a málna- és rózsafaillatú Baba tusfürdővel.

• gyengéd ápolás 1920 óta
• több, mint 91% természetes eredetű összetevő
• a kupak kivételével 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• kényeztető
• édes illat

Egy puszi ide, egy puszi oda, jut mindenhova! Merülj el az édes habcsókálomban a málna-és rózsafaillatú Baba Habcsók tusfürdővel, melynek már az első csókja szerelembe ejt. A közös fürdőszobai móka, az igazi ramazuri még sosem volt ilyen ellenállhatatlan. A Baba Habcsók tusfürdő különleges, gyümölcsös és virágos illata az egész családot el fogja varázsolni, és tetőtől-talpig édes kényeztetést fog nyújtani számukra.

Engedjetek egy kád meleg vizet, vagy állítsátok be a zuhanyt megfelelő hőmérsékletűre, és kerüljön elő a fürdőszobai játékok színes forgataga. Máris indulhat a ramazuri — a gumikacsa nehogy kimaradjon! A Baba tusfürdők generációk óta a fürdőszobai kalandok, így megannyi kalóz ütközetnek és kincskeresésnek aktív részesei. A tusfürdőből mindössze kis mennyiséget kell a kézbe nyomni, majd felhabosítani azt, és a móka végeztével pedig lemosni. Gyengéd formulája mindennap használható, akár kézmosásra vagy habfürdőzésre is.

Legyen szó kicsikről vagy nagyokról, a sütemények vonzó látványának és édes ízvilágának kevesen tudnak ellenállni. Ha te is legszívesebben édesség és porcukor hegyek közt élnéd le az életed, akkor merülj el az édes habcsókálomban a málna- és rózsafaillatú Baba Habcsók tusfürdővel! Engedd, hogy már az első csókja szerelembe ejtsen, és hogy ellenállhatatlan illata minden zuhanyzáskor kedvenc csábító édességedet jutassa eszedbe!

Málna illat: A nálunk is őshonos gyümölcs kicsik és nagyok kedvence édes íze miatt. Kinek nincs olyan gyerekkori emléke, mikor a bokorról két kézzel szedte a málnaszemeket, majd tömte magába, nem foglalkozva a ragacsos, élénk színű levével, ami mindent megfogott? A nyáron érő gyümölcs illata megidézi a nyarak legszebb pillanatait, a fagylaltkelyhek és ízesített limonádék világát.

Rózsafa illat: A rózsát nem kell bemutatni, hiszen a szerelem egyik fő jelképe, és sokak kedvenc virága nemcsak elegáns és színpompás megjelenése, hanem egyedi illata miatt is. Mivel gyakori szívből jövő ajándék a rózsacsokor, ezért a rózsaillat gyakran tud mosolyt csalni az ember arcára egy-egy szép emléket felidézve. Hiszen egy csodaszép rózsacsokor egy különleges embertől egy életre szóló emlék.

Felhasználói vélemények